Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-10-2015

H Kηφισιά 3-1 την ΑΕΚ και δύο φιλικά με ΠΑΟ

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στο Ζηρίνειο η Κηφισιά νίκησε την ΑΕΚ 3-1 σετ. Ήταν η πρώτη φορά που η Κηφισιά αγωνίστηκε πλήρης και προγραμμάτισε άλλα δύο φιλικά με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη 15/10 (17.00 στην Κυψέλη) και το Σάββατο 17/10.

Τα σετ: 3-1 (25-19, 25-21, 23-25, 25-20)
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Γιοβάνοβιτς, Χριστοφιδέλης, Μπίσετ, Παπαγγελόπουλος, Ρουμελιωτάκης / Στεφάνου (λ),  Φραγκιαδάκης, Κέβιν, Κόντος.
ΑΕΚ (Μπουτσουρής): Καρακίτσος, Ζουπάνι, Μαντέκας, Κοτσιλάνος, Μελές, Χατζηπροδρόμου / Αχιλλεόπουλος (λ), Χριστοφίδης, Καρανικολάου, Ρούσος (λ), Μιχαλόπουλος.
Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Μετά τα όσα περάσαμε και ευτυχώς ξεπεράσαμε ήρθε η ώρα να αρχίσουμε και την προετοιμασία μας. Η ομάδα τώρα ξεκινάει προετοιμασία. Εχουμε χάσει πολύ χρόνο και πρέπει να τρέξουμε πιο πολύ για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Π.Κηφισιάς H Kηφισιά 3-1 την ΑΕΚ και δύο φιλικά με ΠΑΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject