Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-11-2015

Ο Α.Ο.Ορεστιάδας ανακοίνωσε την πρόσληψη Κριστόφ στη θέση του Ίσακσον

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Βούλγαρου προπονητή Πλάμεν Κριστόφ στη θέση του Σουηδού Γιόχαν Ισακσον
Η ανακοίνωση του Α.Ο.Ορεστιάδας:

«Παρελθόν αποτελεί από το τιμόνι του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας από σήμερα ο Σουηδός τεχνικός Johann Isacsson.Η διοίκηση των πρασίνων οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση αφού ο Σουηδός μέχρι και σήμερα δεν κατάφερε να φέρει καμία νίκη στην ομάδα, θέτοντας την με την πλάτη στον τοίχο του βαθμολογικού πίνακα της VolleyLeague.

Μάλιστα στην τελευταία εντός έδρας ήττα της ομάδας απέναντι στον ,θεωρητικά κατώτερο, Ηρακλή ο πρόεδρος του ΤΑΑ του ΑΟΟ κ. Γκιζάνης είχε ανακοινώσει άμεσες αλλαγές στην ομάδα αφού η αγωνιστική της πορεία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Νέος προπονητής της Ορεστιάδας ανέλαβε εσπευσμένα ο Βούλγαρος Πλάμεν Κριστόφ ο οποίος και θα την οδηγήσει την Τετάρτη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο “Νίκος Σαμαράς”.

Ο Πλάμεν Κριστόφ είχε αναλάβει πέρυσι την ΑΕΚ για περίπου ένα μήνα και την εγκατέλειψε στην συνέχεια καθώς τα προβλήματα την περσινής ΑΕΚ δεν είχαν τέλος με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό στην Α2».

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο. Ορεστιάδας Ο Α.Ο.Ορεστιάδας ανακοίνωσε την πρόσληψη Κριστόφ στη θέση του Ίσακσον
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject