Print this page
01-12-2015

Ρουμελιωτάκης: «Αφιερωμένο στους συμπαίκτες και στην οικογένεια μου»

Rate this item
(0 votes)
 
 Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης αναδείχτηκε mvp της 6ης αγωνιστικής κατακτώντας ένα ακόμα οχυρό στην καριέρα του. Ξεκίνησε το βόλεϊ στην έκτη δημοτικού στο σχολείου του στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι δίδυμος με τον Κώστα Ρουμελιωτάκη που επίσης παίζει βόλεϊ και αγωνίζεται ακραίο στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, ενώ έχει έναν ακόμα αδελφό μεγαλύτερο σε ηλικία.
«Στο δημοτικό παίζαμε ποδόσφαιρο, αλλά στην ΣΤ΄δημοτικού δώσαμε όλοι εξετάσεις για να περάσουμε στο αθλητικό σχολείο. Μεταξύ 100 υποψηφίων πέρασα πρώτος τα αθλητικά τεστ που ήταν πάσα στον τοίχο, τρέξιμο διαγώνια σε γηπεδο μπάσκετ και άλμα άνευ φόρας. Η δασκάλα μου, κυρία Βάνα μου είπε να πάω στο βόλεϊ. Αυτό ήταν. Από τότε κόλλησα. Επειδή είχα μεγάλο άλμα αρκετοί μου είχαν πει να κάνω στίβο στα άλματα αλλά με είχε κερδίσει το βόλεϊ».

Περίμενες το 3-1 επί του ΠΑΟΚ;

«Πάντα σκέφτομαι τη νίκη και εγώ και οι συναθλητές μου, τουλάχιστον στις ομάδες που έχω παίξει. Το μυστικό μας για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν το γεγονός ότι ήμασταν ήρεμοι, δεν είχαμε άγχος και κάναμε στο γήπεδο όλη την προετοιμασία που είχαμε κάνει στη θεωρία».

Περίμενες πως θα αναδειχτείς mvp;

«Για να πω την αλήθεια πότε δεν σκέφτομαι την διάκριση του mvp. Αυτό που σκέφτομαι είναι η ομάδα μου και το πως θα ευχαριστηθώ τον αγώνα. Ωστόσο είμαι χαρούμενος που μαθαίνω πως πήρα αυτή την διάκριση. Είναι μία διάκριση και επιβεβαιώνει τις προσπάθειες μου».

Που αφιερώνεις τον τίτλο του mvp;

«Στους συμπαίκτες μου διότι χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν mvp. Όλοι πιάσαμε το 100% στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και όλοι έχουν μερίδιο. Επίσης και στην οικογένεια μου που όλα αυτά τα χρόνια με έχει στηρίξει».

Τι σημαίνει για την Κηφισιά αυτό το 3-1 επί του ΠΑΟΚ;

«Αποδείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες και να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δε μπορεί να γίνει σύγκριση με ομάδες που έχουν φτιαχτεί για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ευχαριστιόμαστε κάθε αγώνα και στόχος μας είναι να παίζουμε καλό βόλεϊ σε κάθε αγώνα».