Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2015

Ριζόπουλος: «Αφιερωμένο στον υπασπιστή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας»

Rate this item
(2 votes)
O Δημήτρης Ριζόπουλος για δεύτερη φορά στην καριέρα του αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (mvp) στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα». Ο mvp της 9ης αγωνιστικής αφιέρωσε τον τίτλο στην οικογένεια του αλλά και στην ομάδα του.
«Παίξαμε πολύ καλα. Δε μπορείς να κερδίσεις την Κηφισιά εάν δεν παίξεις καλά και κάπου περίμενα να είναι παίκτες μεταξύ των κορυφαίων. Είναι ωραίο συναίσθημα να είσαι mvp. Σου δημιουργεί, όμως και ευθύνες διότι ο κόσμος και η ομάδα περιμένει από εσένα το κάτι παραπάνω. Αφιερώνω την διακριση αυτή στους συμπαίκτες μου και στην οικογένεια μου, στη μητέρα μου Ελένη, στον πατέρα μου Κώστα και στον αδελφό μου Λάζαρο που πλέον είναι υπασπιστής του Προέδρου της Ελληνικής Δηνοκρατίας και είμαι πολύ περήφανος για αυτόν».
 
Τι σημαίνει για την Ορεστιάδα αυτή η επιτυχία επί της Κηφισιάς;
 
«Δείχνει πως η ανάκαμψη μας δεν είναι τυχαία. Κάθε μέρα παίζουμε καλύτερα και αυτό δείχνει πως έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Αυτή η νίκη έκανε την Ορεστιάδα ακόμα πιο δυνατή όχι μόνο βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Το ευχαριστήθηκε ο κόσμος και αυτό είναι για μας η μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Ο κόσμος ζεστάθηκε, έρχεται στο γήπεδο και αυτό βοηθάει την διοίκηση που με τη σειρά της μπορεί να ανταπεξέρχεται των υποχρεώσεων. Ολο αυτό είναι ένας κύκλος και είμαστε χαρούμενοι που μετά από μία δύσκολη περίοδο μπήκε το νερό στο αυλάκι. Δεν είχαμε άγχος. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας πλέον και πιστεύουμε πως μπορούμε να χτυπήσουμε όλους τους αντιπάλους μας».
 
Ο Πλάμεν Κριστόφ τι άλλαξε και που επέμεινε;
 
«Ο νέος προπονητής επέμεινε πολύ στον περιορισμό των λαθών. Αυτό έχουμε καταφέρει κυρίως μέσα από τη δουλειά. Μας έχει ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».
 
Ο στόχος της 8αδας παραμένει;
 
«Ο στόχος της 8αδας που είχε τεθεί εξ αρχής επανήλθε στο προσκήνιο μετά από αυτή τη νίκη και αυτός θα είναι ο μεγάλος μας στόχος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα ματς με τον Φοίνικα στη Σύρο και με τον Εθνικό στο ντέρμπι του Έβρου. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και θα παλέψουμε για τις νίκες».
 
 
 
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο. Ορεστιάδας Ριζόπουλος: «Αφιερωμένο στον υπασπιστή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject