Print this page
18-03-2016

Ηρακλής Πετ.2015 - ΑΟΠ Κηφισιά (21η αγωνιστική, 19/3, 18.00, Novasports-7)

Rate this item
(0 votes)
Στη Μίκρα ο Ηρακλής ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Κηφισιά σε ένα ακόμα ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (19/3, 18.00, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης).
 

Ο Ηρακλής προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που όμως έμοιαζε με... νίκη για τον «γηραιό» καθώς πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Συνολικά στους πέντε τελευταίους αγώνες ο «γηραιός» έχει πάρει 13 βαθμούς αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ικανός για όλα. Ο Ηρακλής είναι ισόβαθμος με την Παναχαϊκή και την Ορεστιάδα και θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει τη διαφορά του +7 από τον Άρη.

«Το ματς της χρονιάς»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Το παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς για μας, έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα καθώς σ’ αυτή την αναμέτρηση μπορούμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία χωρίς πλέι άουτ και μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό και η ομάδα θέλει να παλέψει και να τελειώσει την υπόθεση «παραμονή» αυτό το Σάββατο. Θα δώσουμε ότι έχουμε, ψυχή τε και σώματι. Η Κηφισιά είναι από τις καλύτερες ομάδες, το έχει αποδείξει από την αρχή μέχρι τώρα. Αυτό κάνει το έργο μας πιο δύσκολο αλλά δε μας φοβίζει. Όπως δείξαμε στην Πυλαία, δε φοβόμαστε να παίξουμε καλό βόλεϊ με τις ομάδες της τετράδας».

Για πρωτιά, γόητρο και ψυχολογία

Η Κηφισιά ταξιδεύει αυτή την ώρα για τη Θεσσαλονίκη και ο Κώστας Αρσενιάδης έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του. Έχει εξασφαλίσει την 2η θέση και υπάρχουν ελπίδες και για την πρώτη εάν ο Ολυμπιακός χάσει από τον ΠΑΟΚ καθώς την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τους «ερυθρόλευκους» στο Ζηρίνειο. Κυρίως η Κηφισιά θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση ενόψει και του ημιτελικού του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ηρακλής θέλει πολύ τους βαθμούς και στους τελευταίους αγώνες έχει ανέβει πολύ. Εχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τον Α΄γύρο. Θέλουμε τη νίκη για το γόητρο μας, για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για την πρώτη θέση και για να έχουμε καλή ψυχολογία πριν από το φάιναλ-4 του κυπέλλου», είπε ο πασαδόρος της Κηφισιά Δημήτρης Νικολάκης.

Στον Α΄γύρο η Κηφισιά νίκησε εύκολα 3-0 σετ.
 


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016
Ορεστιάδα 18.00: ΑΟ Ορεστιάδα - ΑΟ Φοίνικας Σύρου 1-3
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Βαγγέλογλου , Γραμματεία: Σαρδάνη.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016
Πανελληνίου 17.00: Παναθηναϊκός - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ.
Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Μαριδάκης, Τριανταφυλλόπουλος. Γραμματεία: Παπανικολάου Αρ.
Βόχας «Γ.Τριαντάφυλλος» 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Αγγελίδης. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Κτενάς, Καραγιαννόπουλος. Γραμματεία: Κορρέ
Παναχαϊκής 18.00: Παναχαϊκή Πετ.2013 - ΓΣ Λαμία
Διαιτητές: Ονόπας, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Γεράνιος, Γκολφινόπουλος. Γραμματεία: Μάμμου
Μίκρας 18.00 (Novasports-7): Ηρακλής Πετ.2015 - ΑΟΠ Κηφισιά
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης.Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Κουκουμάκας, Γιωγιού. Γραμματεία: Βάμβα
Ρέντη 21.00 (Novasports-3):  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Ράπτης, Βασιλειάδης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Μητροπούλου