Print this page
22-03-2016

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου

Rate this item
(2 votes)
Ενόψει της συμμετοχής του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου 2016 και μετά την πρόκρισή του στα Play off της Volley League ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, Αίθουσα «Βασίλειος Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης).

 
Η φετινή πορεία σε Κύπελλο Ελλάδας και Volley League

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 15:30 θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Αυτή είναι η Τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της ομάδας σε Final-4 της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης. Για να φτάσει εκεί, απέκλεισε κατά σειρά τον Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ.

Εντυπωσιακή είναι η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και στη Volley League. Η Κηφισιά, μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού Βόλεϊ (Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό), καθώς και τον πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ.

Λίγα λόγια για την ομάδα…

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς (ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ) ιδρύθηκε το 2015. Αποτελεί την φυσική συνέχεια του ιστορικού Α.Ο. Κηφισιάς, ο οποίος ιδρύθηκε το 1932 και ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Τη σεζόν 2006-07 η Κηφισιά κατακτά το πρωτάθλημα Α2 ανδρών κερδίζοντας την άνοδο για την Α1 μετά από 30 χρόνια.

Η πρώτη παρουσία της ομάδας της Κηφισιάς στην Α1 ανδρών την σεζόν 2007-08 ξεπερνάει κάθε προσδοκία καθώς με προπονητή τον Κώστα Αρσενιάδη τερματίζει στην 6η θέση και κερδίζει τη συμμετοχή της στο βαλκανικό Πρωτάθλημα Συλλόγων, οπού και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Επίσης τις αγωνιστικές περιόδους 2010-11 και 2012-13 κατάφερε να τερματίσει μέσα στην 8αδα και στα play off κατακτώντας την 8η και 7η θέση αντίστοιχα.

Τη σεζόν 2012-13 έγινε η πρώτη υπέρβαση. Εκτός από την 7η θέση η Κηφισιά αγωνίστηκε στον τελικό του League Cup, στην πρώτη παρουσία της σε τελικό εγχώριας διοργάνωσης.

Το μεγάλο άλμα έγινε την περίοδο 2013-14. Ο Α.Ο. Κηφισιάς έγραψε ιστορία με την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 3η θέση.

Εξαιρετική πορεία έκανε και στο Κύπελλο που έφτασε μέχρι τον τελικό.

Πηγή: ΤΑΑ ΑΟΠ Κηφισιάς