Print this page
14-04-2016

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό των φιλάθλων

Rate this item
(5 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς μπορεί να μην  κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα τους τελικούς  των play off της Volley League «Πάμε Στοίχημα», κέρδισε όμως τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των φιλάθλων, οι οποίοι αναγνώρισαν την τεράστια προσπάθεια που έγινε όλη την περίοδο.

Ακόμα μία απόδειξη των παραπάνω είναι η χθεσινή συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης  και των φιλάθλων του Φοίνικα Σύρου. Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι φίλαθλοι χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς  για την παρουσία τους τόσο στην ημιτελική σειρά με τον Φοίνικα, όσο και στην κανονική περίοδο της Volley League.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, τα μέλη  της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου κάλεσαν στο κέντρο του γηπέδου τον πρόεδρο του ΑΟΠ Κηφισιάς Ιωάννη Κόντο, με τους φιλάθλους να προσφέρουν  το αυθόρμητο και θερμό χειροκρότημα τους. Με αυτό τον τρόπο αναγνώρισαν την προσπάθεια που κατέβαλε η Κηφισιά καθ΄ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Ιωάννης Κόντος είπε σχετικά : «Ακόμα και σήμερα, σχεδόν 24 ώρες μετά τον αγώνα, αισθάνομαι συγκινημένος από την συμπεριφορά της διοίκησης και των φιλάθλων του Φοίνικα Σύρου απέναντι στην ομάδα μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς. Με την συμπεριφορά τους αναγνώρισαν  την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά. Όλοι οι άνθρωποι του ΑΟΠ Κηφισιάς αισθανόμαστε δικαιωμένοι καθώς βλέπουμε την εκτίμηση και τον σεβασμό  των φιλάθλων».

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε ότι κατά  την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, οι αγώνες στο Ζηρίνειο ήταν μία γιορτή του βόλεϊ και η έδρα μας φιλόξενη για όλους τους φιλάθλους. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει ο ΑΟΠ Κηφισιάς!

Πηγή: kifissiavolley.gr