Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-05-2016

Συνεργασία Παναθηναϊκού Α.Ο. με Erreà Sport SPA

Rate this item
(1 Vote)
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού Erreà Sport SPA, που θα αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού των τμημάτων του ανδρικού και γυναικείου βόλεϊ και του μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου, για τη σεζόν 2016-17.

H Erreà Sport SPA είναι ιταλική εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή αθλητικού ρουχισμού. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό brand, αναγνωρισμένο τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Erreà ιδρύθηκε το 1988 στο San Polo di Torrile στην Πάρμα από την οικογένεια Gandolfi και χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την προσοχή στη λεπτομέρεια στο design αλλά και στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα σε λίγα χρόνια αναπτύχθηκε ραγδαία. Εξελίχθηκε σε βασικό χορηγό μεγάλου αριθμού αθλητικών συλλόγων, από ακαδημίες και ερασιτεχνικά σωματεία, μέχρι σε κάποιες εκ των πιο φημισμένων ομάδων παγκοσμίως, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο σκληρές απαιτήσεις, σε όλα τα σπορ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία, με μία εταιρεία διεθνούς φήμης, που εξειδικεύεται στο ρουχισμό αθλητικών ομάδων. Στόχος του Συλλόγου μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς σε όλους τους τομείς».

Ο Export Manager της Erreà, Michael Craddock τόνισε από την πλευρά του: «Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που συνεργαζόμαστε με έναν από τους κορυφαίους Συλλόγους, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στο Ευρωπαϊκό στερέωμα. Το βόλεϊ (άνδρες / γυναίκες) και το γυναικείο μπάσκετ εντάσσονται στο δυναμικό της Erreà, δίπλα σε κάποια από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης και είμαστε σίγουροι ότι η τεχνολογία και η ποιότητα των ρούχων της Erreà θα συμβάλλουν έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να οδηγηθεί σε νέες επιτυχίες και στα 3 τμήματα».

Η συνεργασία αυτή πραγματοποιήθηκε μέσω του καταστήματος αθλητικού εξοπλισμού, Volley Ηouse, που αποτελεί αντιπρόσωπο της Erreà Sport SPA στην Ελλάδα.

* Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς με τον Export Manager της Erreà, Michael Craddock.

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Συνεργασία Παναθηναϊκού Α.Ο. με Erreà Sport SPA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject