Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-09-2016

Προπώληση καρτών διαρκείας στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Rate this item
(0 votes)
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου ότι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου με αντίπαλο τον Άγιαξ για το Europa League στις 22:05 στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης», από τις 19:00 θα υπάρχει ειδικό stand στην είσοδο του κλειστού «Π. Γιαννακόπουλος».
Εκεί, όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τα προνόμια των μελών, να ανανεώσουν τις κάρτες τους, καθώς και να προχωρήσουν σε εγγραφές.

Παράλληλα, θα διατίθενται όλες οι κάρτες διαρκείας για τα ομαδικά αθλήματα, όπως επίσης και το "έξυπνο" πακέτο εγγραφής ή ανανέωσης μέλους και αγορά ενιαίας κάρτας διαρκείας με 100 ευρώ (αντί για 130 ευρώ).

Για όλες τις υπόλοιπες ημέρες, η εγγραφή νέων μελών, οι ανανεώσεις αλλά και η διάθεση των καρτών διαρκείας, πραγματοποιούνται κανονικά, στη γραμματεία του κλειστού γυμναστηρίου «Παύλος Γιαννακόπουλος», Θύρα 7Α, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 160 (καθημερινά 12:00 – 20:00) τηλ. 210-64.47.861.

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή μελών εδώ και για τις κάρτες διαρκείας εδώ
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Προπώληση καρτών διαρκείας στον Παναθηναϊκό Α.Ο.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject