Print this page
13-10-2016

Ο «πρωτάρης» Ηρακλής Χαλκίδας κόντρα στην Κηφισιά στον Β΄όμιλο του Λιγκ Καπ

Rate this item
(0 votes)
Στην Χαλκίδα ο τοπικός Ηρακλής θα διοργανώσει τον Β΄όμιλο του Λιγκ Καπ μαζι με την Κηφισιά και τον Ολυμπιακό που την Παρασκευή έχει ρεπό. Θα προκριθεί στο φάιναλ-4 η πρώτη ομάδα. Οι διοργανωτές στην παρθενική τους παρουσία στη διοργάνωση θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να γεμίσουν το γήπεδο σε μία γιορτή που θα προαναγγείλει την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όλοι γνωρίζουν πως το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά Ηρακλής και Κηφισιά θέλουν από την πρώτη μέρα να πάρουν τη νίκη για να ελπίζουν στο θαύμα κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας με τον Σπύρο Γκολίτση στο τιμόνι στηρίζει τη μεγάλη του δύναμη στον διαγώνιο Ομάρ Τάπια από τον Άγιο Δομήνικο, στον Ουκρανό ακραίο Κίριλο Κλότσκο, στον Φερέλ Τέβιν από την Αγία Λουκία και φυσικά στον Ζένια Γκόρτσανιουκ, τον Σταύρο Κασαμπαλή που αποκτήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Θάνο Παπαδημητρίου που ήρθε από τον Ηρακλή, τον έμπειρο κεντρικό Μάκη Κανέλλο από τον Παναθηναϊκό αλλά και τους Μάκη Κολτσιάκη, Κυριάκο Σπυριούνη και Αργύρη Αντιφάκο.

Η Κηφισιά τις τελευταίες ημέρες ανεβάζει στροφές με τους έμπειρους ακραίους Κώστα Χριστοφιδέλη, Ηλία Λάππα, τον Βούλγαρο διαγώνιο Μπόγιαν Γιορντάνοφ και τον έμπειρο πασαδόρο Δημήτρη Νικολάκη να ηγούνται της νέας ομάδας.

Επέστρεψε ο Κώστας Ταμπουρατζής μετά από ένα χρόνο στον Ολυμπιακό και μάλιστα θα αγωνιστεί στην Χαλκίδα που ανδρώθηκε βολεϊκά. Σημαντικό ρόλο στο κέντρο παίζει και ο Νίκος Παπαγγελόπουλος. Η Κηφισιά θέλει να φορμαριστεί μέσα από το Λιγκ Καπ αν και είναι κοινό μυστικό πως από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί ενίσχυση της ομάδας.

Β΄ΟΜΙΛΟΣ (Χαλκίδα – Γυμναστήριο Κανήθου)
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016
20.30: ΑΠΣ Ηρακλής Χαλκίδας – ΑΟΠ Κηφισιάς
Διαιτητές: Φραγκάκης, Γεροθόδωρος. Παρατηρητής: Ακαρέπης. Επόπτες: Καπλανίδης, Λιδωρικιώτη. Γραμματεία: Τριανταφύλλου
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
18.00: Ολυμπιακός – ΑΟΠ Κηφισιάς
Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Ράντσιου, Γεωργάκη. Παρατηρητής: Τριανταφύλλου
Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
18.30: Ηρακλής Χαλκίδας – Ολυμπιακός
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ονόπας. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Διαμάντης, Παπαχατζής. Γραμματεία: Τριανταφύλλου.