Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-11-2016

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ανακοίνωσε συνεργασία με την Errea

Rate this item
(1 Vote)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού Errea. Η Ιταλική εταιρεία  θα αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού τόσο για το ανδρικό τμήμα όσο και για τις ακαδημίες της Κηφισιάς για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η Εrrea  ιδρύθηκε το 1988 και από την πρώτη μέρα έδωσε  έμφαση τόσο στην ποιότητα των προϊόντων της όσο και στο design. Kάθε χρόνο οι συνεργασίες της γίνονται όλο και περισσότερες. Κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης καθώς και Εθνικές ομάδες συνεργάζονται με τηνErrea, γεγονός που δείχνει την ποιότητα του αθλητικού της εξοπλισμού.

Βασικός εκπρόσωπος της Errea στην Αθήνα  είναι το Volley House, το οποίο αποτελεί το πιο ιστορικό κατάστημα καθώς μετράει ήδη 13 χρόνια πορείας στον χώρο του εμπορίου με εξειδίκευση στο βόλεϊ.

Οι συνεργασίες του VolleyHouse  είναι μόνο με κορυφαίες εταιρείες, όπως είναι η Errea, οι οποίες  ερευνούν και συνεχώς βελτιώνουν την ποιότητα και τις τεχνολογίες των προϊόντων τους με σκοπό να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Από το Γραφείο Τύπου

ΑΟΠ Κηφισιάς 



Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Π.Κηφισιάς Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ανακοίνωσε συνεργασία με την Errea
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject