Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-12-2016

Γκούζντα: «Ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για το τρεμπλ και την Ευρώπη» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Κόνραντ Γκούζντα αποκαλύπτει στην webcamera της Volley League τα μυστικά της ομάδας του Πειραιά, μιλάει για τις εντυπώσεις του από τη συνεργασία του με τον Σέρβο προπονητή Σλόμπονταν Μπόσκαν, για τους υψηλούς στόχους του Ολυμπιακού και φυσικά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα.
Ακούστε τι λέει για τους φίλους του Ολυμπιακού, για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Στεφάνου, για το «τρεμπλ» που θέλει ο Ολυμπιακός αλλά και για τις ιδιαιτερότητες που έχει η θέση του στο κεφάλαιο της υποδοχής. Αναλύει τις δυσκολίες του τζαμπ φλοτ σέρβις και φυσικά αναφέρεται και στη μεγάλη του επιθυμία να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Απολαύστε τον Κόνραντι Γκούζντα στη συνέντευξη που δίνει στον Κώστα Ασημακόπουλο.

Media

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Γκούζντα: «Ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για το τρεμπλ και την Ευρώπη» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject