Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2016

Γκονζάλες: «Στο τέλος της σεζόν θα δούμε κάτι πολύ σημαντικό από τον Παναθηναϊκό»

Rate this item
(0 votes)
O Aργεντινός διαγώνιος του Παναθηναϊκού Xοσέ Λουίς Γκονζάλες αφιέρωσε την διάκριση του ως MVP Bikos της 9ης αγωνιστικής στον υιό του Λαν και στην γυναίκα του Αλεξάντρα.

 

«Μόλις πληροφορήθηκα τα νέα και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ ξεχωριστό να διακρίνεσαι ατομικά σε ένα ομαδικό άθλημα όπως στο βόλεϊ. Ο τίτλος αξίζει σε όλους τους παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού που από την αρχή της σεζόν τα δίνουν όλα. Αφιερώνω τον τίτλο του MVP στον υιό μου Λαν και στη σύζυγο μου Αλεξάντρα που μου συμπαραστέκεται και φυσικά στους συμπαίκτες μου. Είναι η δεύτερη φορά που γίνομαι MVP. Θυμάμαι μία φορά στον Εθνικό. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα και μία δικαίωση των κόπων όλης της ομάδας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Γκονζάλες είπε: «Είναι σίγουρος πως η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Θα το δούμε αυτό στον Β΄γύρο και κυρίως στα πλέι οφ που θα κριθούν όλα. Κάνουμε πολύ δουλειά και ανεβαίνει η ποιότητα μας από αγώνα σε αγώνα. Πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν θα δούμε κάτι πολύ σημαντικό από αυτή την ομάδα».

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Γκονζάλες: «Στο τέλος της σεζόν θα δούμε κάτι πολύ σημαντικό από τον Παναθηναϊκό»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject