Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-02-2021

Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ο.Φ.Η. (10η αγωνιστική, 15/2, 18:00, Live Streaming - V.L.)

Rate this item
(0 votes)
Μετά από δύο εβδομάδες και πολλές περιπέτειες λόγω της πανδημίας ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς επιστρέφει σπίτι του και υποδέχεται τον Ο.Φ.Η. σε αγώνα που θα γίνει την Δευτέρα για την 10η αγωνιστική της Volley League (Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Δευτέρα 15/2, 18:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Βουδούρης, Ονόπας).

 

Η Κηφισιά στοχεύει στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα προκειμένου να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και της ομαλότητας.

 

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε: «Περιμένω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου, κυρίως γιατί Κηφισιά και ΟΦΗ βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση αυτό το διάστημα. Το παιχνίδι στο Ζηρίνειο δεν έχει καμία σχέση με αυτό στο κλειστό του «Λίντο». Ο ΟΦΗ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση με βάση την εικόνα που έχει παρουσιάσει στα τελευταία παιχνίδια. Από την πλευρά μας προσπαθούμε σιγά-σιγά να συνέλθουμε από την περιπέτεια του κορωνοϊού. Μέσα στην έδρα μας θα πρέπει να είμαστε καλοί στο σερβίς και να έχουμε αποτελεσματικό side out».

Ο ακραίος της Κηφισιάς Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Μέσα στην εβδομάδα είδαμε συμπαίκτες μου να επιστρέφουν υγιείς στις προπονήσεις κάτι που είναι σημαντικό. Πιστεύω ότι σε περίπου δέκα ημέρες θα είμαστε ξανά σε καλό επίπεδο, καθώς τις τελευταίες ημέρες δουλεύουμε καλά στην προπόνηση. Παρόλα αυτά τo επόμενο δεκαήμερο έχουμε πολλά και κρίσιμα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον ΟΦΗ στο Ζηρίνειο τη Δευτέρα.  Βλέπουμε ότι ο ΟΦΗ έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και πιστεύω ότι θα είναι σαφώς καλύτερος από το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στην Κρήτη. Από την πλευρά μας αν περιορίσουμε τους αντιπάλους επιθετικούς και αντέξουμε σε κάποιες καλές μετακινήσεις που έχουν στο μπλοκ θα έχουμε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς προκειμένου να μείνουμε στο «κυνήγι» για ένα καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα. Αυτό σίγουρο αυξάνει το κίνητρο και τον στόχο. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας την «πληγή» του κορωνοϊού και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα».

 

Ο ΟΦΗ μετά τις καλές εμφανίσεις αναζητά και τα θετικά αποτελέσματα και πιο συγκεκριμένα την πρώτη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα. Η επιστροφή του Γιάννη Ρουμελιωτάκη στην Κηφισιά είναι από τις ειδήσεις του αγώνα. Ο έμπειρος ακραίος δήλωσε: «Το παιχνίδι με την Κηφισιά είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα πατάει πιο καλά στα πόδια της. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Κηφισιάς. Εύχομαι να πάρουμε και κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

 

Ο προπονητής του ΟΦΗ Aκης Φλαούνας είπε: «Eίναι δυο ακόμα δύσκολα παιχνίδια με Κηφισιά και Ολυμπιακό. Με τον ΠΑΟΚ αποκομίσαμε πολύ καλές εντυπώσεις και χρήσια συμπεράσματα. Θέλουμε πόντους στα επόμενα παιχνίδια. Με την Κηφισιά θα διεκδικήσουμε ακόμα και τη νίκη. Το έχουμε συζητήσει με τα παιδιά. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί πια. Παιχνίδι με παιχνίδι, είμαστε καλύτεροι. Μας λείπουν παιχνίδια και αυτό μας κοστίζει. Τώρα τελείωσαν τα ψέμματα και θα παίξουμε για το αποτέλεσμα.

 

Volley League Ανδρών - 10η αγωνιστική

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 14.45 (ΕΡΤ SPORTS 5 ΕΡΤ FLIX): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Τόλιος, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Κλειστό Μίλωνα 16.00 (Live Streaming V.L.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Κατσιάρας, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
Διαιτητες: Γεωργιάδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Λούμσι, Γραμματεία: Πασπάλα Αικ..

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Ζηρίνειο 18.00 (Live Streaming V.L.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ο.Φ.Η.
Διαιτητές: Βουδούρης, Ονόπας, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Κατερκλή, Βαρατάσης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

 

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Π.Κηφισιάς Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ο.Φ.Η. (10η αγωνιστική, 15/2, 18:00, Live Streaming - V.L.)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject