Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-03-2021

Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (εξ αναβολής 9η αγωνιστική, 11/3, 15.00, Live Streaming V.L.)

Rate this item
(1 Vote)
Με τον αγώνα μεταξύ του Φιλίππου Βέροιας και του Ολυμπιακού την Πέμπτη 11 Μαρτίου θα ολοκληρωθεί η 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League. O αγώνας θα γίνει στο Δ.Α.Κ Δημήτριος Βικέλας (11/3, 15.00, Live Streaming V.L. Διαιτητές Αβραμίδης, Γεωργιάδης).

 

Ο Φίλιππος σε 11 αγώνες έχει 10 βαθμούς, ενώ ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός σε 11 αγώνες έχει 31 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

 

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας η πολύ καλή εμφάνιση με τον πανίσχυρο Φοίνικα Σύρου έχει τονώσει την ψυχολογία του τεχνικού Σωκράτη Τζιουμάκα, ο οποίος ενόψει τις δύσκολης αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά, τόνισε ότι «είναι ένα παιχνίδι με την καλύτερη αυτή τη στιγμή ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι από αυτό το ματς, θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και ότι καταφέρουμε να πάρουμε από τον αγώνα, θα είναι κέρδος για εμάς»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα λόγια του πασαδόρου του Φίλιππου Βέροιας, Αλέξανδρου Γραμμενούδη ο οποίος υποστήριξε πως «ο ολυμπιακός είναι μια ομάδα εγνωσμένης αξίας, με πλήρες ρόστερ και αξιόλογους παίκτες. Εμείς προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις και προσπαθούμε τηρουμένων των καταστάσεων (ελλείψεων, τραυματισμών) να είμαστε αξιοπρεπείς στο γήπεδο. Η ομάδα μου, παρόλο που το τελευταίο διάστημα παίζει καλά, δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αφού φτάνει στην πηγή, αλλά δεν πίνει τελικά νερό. Μπορούμε αν πούμε ότι στην έδρα μας, παίζουμε πιο άνετα και κόντρα σε ένα ακόμη φαβορί του τίτλου θα κυνηγήσουμε πρώτα την αξιοπρέπεια και έπειτα ό,τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε από το ματς».

 

Ο Ολυμπιακός θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό του άλλη μία νίκη και να μη δώσει δικαιώματα στον Φίλιππο να διεκδικήσει κάτι θετικό.

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που προσπαθεί σε όλα της τα παιχνίδια. Εμείς προσπαθούμε μέσα από τα παιχνίδια να βρούμε τον καλό αγωνιστικό ρυθμό ώστε να φτάσουμε πάλι στην καλή αγωνιστική κατάσταση που είχαμε έρθει. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και ωριμότητα να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες και αυτού του αγώνα».

Ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς ανέφερε με τη σειρά του τα εξής: «Προφανώς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον απόλυτο βαθμό στα παιχνίδια που έρχονται και αυτό κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας δεν αποτελεί εξαίρεση. Eμείς και ως ομάδα και ατομικά περάσαμε μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο πρόσφατα και σίγουρα δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ωστόσο δεν υπάρχουν δικαιολογίες και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Κάθε πόντος και κάθε παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό και θα κάνουμε και αύριο το καλύτερο δυνατό για να νικήσουμε».

Αυτή θα είναι η δεύτερη φετινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων έπειτα από τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 σετ στου Ρέντη για την 2η αγωνιστική.


Volley League εξ αναβολής 9η αγωνιστική

 Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

 «Δ. Βικέλας» Βέροια, 15:00, Live Streaming V.L. : Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Αβραμίδης, Γεωργιάδης Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σαρακινίδης Πλιάχα Γραμματεία: Ψαρρά Μαρ.

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (εξ αναβολής 9η αγωνιστική, 11/3, 15.00, Live Streaming V.L.)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject