Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-04-2021

Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς: Ο Πάνος Ξενοκώστας τίμησε τον MVP Ζίγκα Στερν

Rate this item
(0 votes)
Ο Σλοβένος ακραίος Ζίγκα Στερν αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής - MVP του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που ολοκληρώθηκε απόψε στη Βέροια. Ο Στερν είχε 22 πόντους εκ των οποίων οι 19 ήταν από επίθεση, 1 άσσο και 2 μπλοκ ενώ στην υποδοχή σε 19 προσπάθειες είχε 74% υποδοχή με 26% άριστες.

 

Την απονομή του βραβείου στον κορυφαίο παίκτη της τελικής φάσης του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς έκανε ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ONEX Technologies ο οποίος μάλιστα μετά το τέλος του τελικού σε ομιλία του προς τους αθλητές του συλλόγου τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους και τους ανακοίνωσε πριμ τίτλου.

Ο Σλοβένος ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ και MVP του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς Ζίγκα Στερν δήλωσε: «Δεν ήρθα για να πάρω το MVP αλλά για να πάρουμε ως ομάδα το τρόπαιο και τα καταφέραμε. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα γιατί περάσαμε πολλές δυσκολίες φέτος. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως παλέψαμε κάθε παιχνίδι. Βήμα βήμα όμως πήραμε αυτόν τον τίτλο».

 

 

ΟΙ MVP ΤΟΥ LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

2021: Ζίγκα Στερν (Σλοβενία) (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)

2020: Αξέλ Γιάκομπσεν (Δανία) (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

2019: Νίκος Ζουπάνι (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2018: Γέροεν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2017: Κονσταντίν Τσούπκοβιτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2016: Δημήτρης Σουλτανόπουλος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2015: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2014: Νίκος Κρέτσης (Α.Ε.Κ.)

2013: Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2012: Στέλιος Νικηφορίδης (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)

 

Media



Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς: Ο Πάνος Ξενοκώστας τίμησε τον MVP Ζίγκα Στερν
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject