Print this page
06-01-2015

Φιλικό με τον Παμβοχαϊκό η Εθνική Εφήβων

Rate this item
(0 votes)
Φιλικό αγώνα προετοιμασίας με την Εθνική Εφήβων θα δώσει ο Παμβοχαϊκός την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στις 17.00 στο γυμναστήριο της Μεγαλόπολης.
Το εθνικό συγκρότημα σε άλλο φιλικό που έδωσε την Τρίτη 6 Ιανουαρίου νίκησε 3-1 τη Καλαμάτα 80 στο γυμναστήριο της Μεγαλόπολης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άρης Αγγελόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές του με εξαίρεση τον Ιωαννίδη ο οποίος έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας διεξήχθη παρουσία 500 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης για να παρακολουθήσουν την Εθνική ομάδα.

«Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς αφού μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα παιδιά, δοκιμάσζοντας διάφορα σχήματα και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα», τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος ευχαριστώντας την ομάδα της Καλαμάτας για την παρουσία της και συμπλήρωσε: «Το πιο σημαντικό όμως από το σημερινό παιχνίδι έχει να κάνει με το ότι παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Χλιό, αλλά και τον απλό κόσμο της πόλης που μας έχει σκλαβώσει με την συμπεριφορά του όλες αυτές τις ημέρες».

Τα σετ: 22-25, 25-12, 25-23, 25-16

ΕΛΛΑΔΑ (Αγγελόπουλος): Κασαμπαλής, Κωστόπουλος, Τζιουμάκας, Βουλκίδης, Καρασαββίδης, Τουρνάκης, Τσαδήμας –λ / Παπάζογλου, Κομητούδης, Μούχλιας, Μήλης, Μανίκας, Αντύπας, Κανελίας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Δημητρακόπουλος): Μανιατέας, Βραχνάς, Περπινάκης, Κακαλέτρης, Καρράς, Μπουσούνης, Ντάκουρης –λ / Μάνα
Αύριο η Εθνική Εφήβων θα αντιμετωπίσει στις 17.00 στο κλειστό της Μεγαλόπολης τον Παμβοχαϊκό.