Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-04-2022

Βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην αναμέτρηση Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.

Rate this item
(0 votes)
Βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην αναμέτρηση Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ. 0-3

 

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός δήλωσε: "Με τους τραυματισμούς που έχουμε έχει δυσκολέψει η ζωή και η καθημερινότητα μας. Ειδικά σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ, που είναι ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων αυτές οι απουσίες γίνονται ακόμα πιο εμφανείς. Δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και ουσιαστικά αυτό απέναντι στον Μίλωνα που θα κρίνει την 5η θέση".



Ο ακραίος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Βασίλης Κωστόπουλος δήλωσε: "Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον κυπελλούχο ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση . Εμείς δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί  ώστε να διεκδικήσουμε κάποιο σετ. Παρά τις απουσίες που είχαμε θεωρώ ότι είναι μία ντροπιαστική ήττα για εμάς. Οφείλουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια και κυρίως για το παιχνίδι απέναντι στον Μίλωνα το οποίο θα κρίνει την 5η θέση".



Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: "Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων και αυτό φάνηκε και σήμερα. Ήμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια και πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε, απέναντι σε μία μαχητική ομάδα. Όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι δύσκολα. Θέλουμε να τα κερδίσουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Θέλουμε να είμαστε υγιείς, να έχουμε σωστή προσέγγιση και να αποδώσουμε αυτό που μπορούμε".



Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Πετρέας δήλωσε: "Το παιχνίδι με την Κηφισιά ήταν από αυτά που θεωρητικά είναι από τα πιο εύκολα της Β΄ φάσης, όμως δίνει τρεις σημαντικούς βαθμούς. Η Κηφισιά στο Ζηρίνειο είναι πάντα επικίνδυνη. Εμείς αφήσαμε πίσω την κατάκτηση του Κυπέλλου, παίξαμε με συγκέντρωση και πήραμε τη νίκη. Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

 

Ο αγώνας: ΕΔΩ

Media







Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην αναμέτρηση Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject