Print this page
21-07-2022

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την παραμονή του Γιάννη Παπαδόπουλου

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παπαδόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

 

Ο 29χρονος ακραίος και αρχηγός των «κυανόλευκων» θα φορέσει της φανέλα της ομάδας για 6η σεζόν τα τελευταία 7 χρόνια, με εξαίρεση το 2019-20 που αγωνίστηκε στον Α.Σ. Πανερυθραϊκό.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την παραμονή του στο Ζηρίνειο τόνισε: « Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που θα αποτελώ κομμάτι της ομάδας και τη νέα περίοδο. Μετά από τόσα χρόνια νιώθω την Κηφισιά οικογένεια μου και το Ζηρίνειο δεύτερο σπίτι μου. Η έλευση του Κώστα Χριστοφιδέλη στην τεχνική ηγεσία δίνει σε όλους τους αθλητές μεγάλο κίνητρο. Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του και ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας».

Όσον αφορά στο νέο πρωτάθλημα ο Γιάννης Παπαδόπουλος επισήμανε: « Η νέα Volley League ασφαλώς και θα είναι αμφίρροπη. Το νέο σύστημα διεξαγωγής δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θεωρώ δεδομένο ότι θα γίνουν δυνατές αναμετρήσεις όλη τη χρονιά. Όλες οι ομάδες έχουν δυνατά ρόστερ και το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Η Κηφισιά όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θέλει να είναι ισχυρή και να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους».

Από το Γραφείο Τύπου ΑΟ..Π. Κηφισιάς