Print this page
26-11-2022

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Δηλώσεις Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Παπαδόπουλος

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε μετά την ήττα από τον Άθλο Ορεστιάδας με 3-2 σετ:

 

"Δυστυχώς μετά το παιχνίδι στη Σύρο, ακολούθησε μία εβδομάδα με αρκετά προβλήματα τραυματισμών και κούρασης.Είχαμε και απρόοπτα τόσο σήμερα το πρωί όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ήθελα σε καμία περιπτωση να ρισκάρω και για αυτό αποφάσισα να κάνω αλλαγές στο σχήμα. Κάναμε την προσπάθεια μας και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.Δίκαια νίκησε ο Άθλος, αλλά και σήμερα είχαμε σε αρκετά σημεία πρόβλημα συγκέντρωσης. Ειδικά σε κρίσιμα σημεία κάναμε παιδικά και αβίαστα λάθη. Θεωρώ ότι αυτά ήταν καθοριστικά και την τελική έκβαση του αγώνα. Ειδικά στο 5ο σετ αν είχαμε υπομονή θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία των αθλητών και να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται, ώστε να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια".

Ο λίμπερο του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Γρηγόρης Κοντοστάθης είπε: "Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Παρά τις απουσίες φτάσαμε μία ανάσα από το να πάρουμε τη νίκη, όμως κάποια λάθη μας στοίχισαν. Είχαμε απουσίες τις οποίες τις καλύψαμε εν μέρει ως ομάδα, αλλά τελικά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θεωρώ ότι κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία και να ακολουθήσουμε την τακτική μας πιο πιστά".

 

O Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε: "Περιμέναμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άθλο. Μετα τη νίκη μας στη Συρο έπρπε να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμενοι. Μπήκαμε καλά και πήραμε το πρώτο σετ, όμως στη συνέχεια χαλαρώσαμε αρκετά. Ο Άθλος έπαιξε καλά. Εμείς είχαμε την ατυχία με τον Στεφάνο Οκοσάνοβιτς, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη σύνθεσή μας, τα καταφέραμε μέχρι ένα σημείο, αλλά τελικά ηττηθήκαμε στο τάι μπρεικ. Η ήττα αυτή πρέπει να μας γίνει μάθημα. Έχουμε δείξει ότι όταν είμαστε καλά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο".

Media