Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-01-2023

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Δηλώσεις Αλεξάνταρ Σένισιτς (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, Αλεξάντερ Σένισιτς, είπε μετά την ήττα και την απώλεια της πρόκρισης από τους τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

 

«Ειδικά στο δεύτερο σετ φτάσαμε πολύ κοντά στην κατάκτησή του, το παλέψαμε αρκετά. Το τρίτο σετ φάνηκε ότι το δώσαμε πολύ εύκολα, ενώ μπορούσαμε να παλέψουμε πιο πολύ. Και αυτό μας στοίχισε πολύ σημαντικά στο “χρυσό” σετ. Δεν θεωρούμε ότι η απόφαση των διαιτητών στο τέλος του δεύτερου σετ μπορούσε να εκνευρίσει την ομάδα. Το πρόβλημα ήταν το σερβίς του Ολυμπιακού, όσο προσπαθούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα χαμηλά, ήμασταν κοντά στο σκορ. Όσο μας πίεζε εκεί, η διαφορά ανέβαινε. Γενικότερα, δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και δίνουμε δυνατά ματς. Είμαστε στον δρόμο για να γίνουμε καλύτεροι. Παιχνίδι το παιχνίδι θα δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε εκεί που θα ήθελα. Δώσαμε τρία πολύ δυνατά ματς με τον Ολυμπιακό, τα οποία μας βοήθησαν να ανέβουμε επίπεδο, μας χρησίμευσαν δηλαδή. Είχαμε και κάποιες ατυχίες στους τραυματισμούς, τις οποίες θα ξεπεράσουμε».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Δηλώσεις Αλεξάνταρ Σένισιτς (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject