Print this page
20-05-2023

Πήγασος Πολίχνης: Ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Αργύρη Μαυροαβουνιώτη

Rate this item
(0 votes)
Το ΔΣ του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για τρίτη διαδοχική χρονιά την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό και ακραίο παίκτη Αργύρη Μαυροβουνιώτη.

Οι δύο πλευρές μετά την επιτυχημένη χρονιά στην Volley league, ανανέωσαν την συνεργασία τους και για τη επόμενη αγωνιστική σεζόν.

 

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές και είναι σίγουρο ότι και φέτος θα συμβάλλει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

 

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης δήλωσε : « Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και φέτος στον Πήγασο! Η ομάδα κέρδισε το στοίχημα της πρώτης χρονιάς στη μεγάλη κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι τη χρονιά που ακολουθεί θα παλέψουμε για το παραπάνω βήμα! Ο προπονητής και οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν το καλύτερο δυνατό για να χτιστεί μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα! Ο κόσμος της Πολίχνης έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται και έχει αγαπήσει το βόλεϊ και τους περιμένουμε και του χρόνου στο γήπεδο, δίπλα μας».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Πηγάσου Πολίχνης