Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-11-2013

Θρήνος για τον χαμό του Γιώργου Περσιανλή

Rate this item
(1 Vote)
Θρήνος και βαρύ πένθος στο ελληνικό βόλεϊ από τον θάνατο του Γιώργου Περτσιανλή. Ο 48χρονος τεχνικός έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη ο αγώνας της ομάδας του - της γυναικείας ομάδας του Άρη - με την Ελπίδα Αμπελοκήπων για το πρωτάθλημα Α2 γυναικών. Ο Περτσιανλής έχασε τις αισθήσεις του στο 3ο σετ ενώ νωρίτερα είχε αισθανθεί έντονη δυσφορία.
Μετά τις πρώτες βοήθειες από πατέρα αθλήτριας που βρίσκονταν στο γήπεδο ο 48χρονος τεχνικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 
 
Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν για το  την σύζυγο του Βίλυ. Ο Γιώργος Περτσιανλής άφησε πίσω του μία κόρη, την 17χρονη Στελίνα.
 
Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Μέγα Αλεξάνδρου και το 2001 ανέλαβε τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης. Το 2005 έγινε πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα του Άρη που την επανέφερε στην Α1 ανδρών. Το 2007 ανέλαβε τον Απόλλων Καλαμαριάς τον οποίο οδήγησε επίσης στην Α1.
 
O Περτσιανλής είχε θητεύσει προπονητής του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και Επίκουρο Πολίχνης στη Volleyleague. Μάλιστα στον Άρη βρέθηκε δύο φορές. Η πρώτη ήταν το 2005 όταν και επανέφερε την ομάδα στην Α1 ανδρών και η δεύτερη το 2010 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 όταν παραιτήθηκε παρά την αντίθετη γνώμη της διοίκησης του Α.Σ.Άρη. Στο τέλος της περσινής σεζόν βοήθησε το Ανατόλια στις γυναίκες και το καλοκαίρι ανέλαβε την γυναικεία ομάδα του Άρη.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Άρης Α.Σ. Θρήνος για τον χαμό του Γιώργου Περσιανλή
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject