Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-11-2013

Αντρέι Κράβαρικ: «Για τόσο είμαστε...»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Άρη Αντρέι Κράβαρικ ήταν απογοητευμένος από τον τρόπο που χάθηκε ο αγώνας και παραδέχτηκε πως η ομάδα έφτασε στα όρια της. Ο πασαδόρος Γιάννης Χαριτωνίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης...

«Αυτό που κάναμε είναι κλασική αυτοκτονία και δεν αναφέρομαι μόνο στο τάι μπρέικ. Δε μπορούμε να εκτελέσουμε εντολές και να τελειώσουμε τις φάσεις που πρέπει. Για τόσο είμαστε. Αυτές είναι οι δυνατότητες μας. Πρέπει να το παραδεχτούμε. Χρειαζόμαστε πραγματικές αλλαγές που θα βοηθήσουν. Δεν ξέρω τι θα γίνει για τους νέους παίκτες. Ξέρω ότι υπάρχουν, αλλά δεν έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου. Θα πρέπει να μιλήσετε με την διοίκηση για τις αποφάσεις».

«Θα μιλήσω αν θα συνεχίσω...»

Ο πασαδόρος του Άρη Γιάννης Χαριτωνίδης που έκανε πολλά... χιλιόμετρα για τις πάσες του είπε: «Μας ενοχλεί ο τρόπος που χάσαμε. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, αλλά μας στεναχωρεί που δεν πήραμε τη νίκη. Δε μπορέσαμε να πάρουμε κάποιες αλλαγές. Από βδομάδα θα μιλήσω με τη διοίκηση αν θα συνεχίσω την ομάδα, γιατί κάποια πράγματα με ανησυχούν. Αν θα υπάρχει αποχώρηση θα το μάθουμε από εβδομάδα».
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Άρης Α.Σ. Αντρέι Κράβαρικ: «Για τόσο είμαστε...»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject