Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-11-2013

Νίκος Αγγελόπουλος: «Αφιερωμένο στον Άρη...»

Rate this item
(0 votes)

Ο πασαδόρος της Παναχαϊκής Νίκος Αγγελόπουλος μιλάει για την ανάδειξη του ως MVP της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ, για τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-2, για το πως αισθάνθηκε την αλλαγή του προπονητή που ήταν ο πατέρας του Νίκος Αγγελόπουλος, για το ξέσπασμα του μετά το τέλος του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», για την αμφισβήτηση που δέχτηκε και για τη δύναμη που κρύβει η ομάδα του.

«Είναι μία τιμητική διάκριση που για πρώτη φορά στην καριέρα μου εισπράττω. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάνει μια μεγάλη εμφάνιση και να αναγνωρίζουν την προσπάθεια σου. Ειδικά εμείς οι πασαδόροι ξέρουμε πως πολύ δύσκολα να βγούμε MVP επειδή είναι η φύση της θέσης τέτοια που δεν φαίνεται και πολύ μέσω της στατιστικής. Όσοι, όμως, γνωρίζουν βόλεϊ ξέρουν. Γενικά λίγοι πασαδόροι περιμένουν να βγουν MVP και για αυτό είναι και για μένα μια μεγάλη έκπληξη. Φυσικά ένας πασαδόρος δεν παίζει μόνος του, έχει αντάξιους συμπαίκτες και όλοι μαζί κάνουν την ομάδα. Αυτή κερδίζει τους αγώνες και τους τίτλους».

Που αφιερώνεις τον τίτλο;

«Στον πατέρα μου, τον Άρη, που έχει δώσει τη ζωή του για να φτάσει η Παναχαϊκή ως εδώ. Περάσαμε πολλά τον τελευταίο καιρό και για αυτό όταν τελείωσε ο αγώνας την Κυριακή έτρεξα στην εξέδρα για να τον ευχαριστήσω. Δεν άντεξα και από την υπερένταση ξέσπασα σε κλάματα. Όλο αυτό το διάστημα είχα μαζέψει πολύ ενέργεια και ευτυχώς την έβγαλα για το καλό της ομάδας και για το καλό το δικό μου. Ευχαριστώ τη μητέρα μου και την κοπελιά μου. Είναι οι μόνοι που μου στάθηκαν όλο αυτό το δύσκολο διάστημα...».

Μέσα από την ομάδα δεν υπήρχε στήριξη;

«Ένιωσα πολύ μόνος μου όλο αυτό το διάστημα. Ένιωσα αμφισβήτηση. Ένιωσα πως ο καθένας δούλευε μόνος του. Αν αυτή η ομάδα της Παναχαϊκής συσπειρωθεί όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα πετύχει τους στόχους της. Αν λυθεί αυτό το ζήτημα και υπάρξει διάρκεια η Παναχαϊκή και θα σωθεί και θα βάλει τις βάσεις για μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον. Η Παναχαϊκή δεν είναι μια αμιγώς επαγγελματική ομάδα, αλλά μια οικογενειακή ομάδα με τα συν και τα πλην. Εμείς μπορούμε να το γυρίσουμε σε θετική ενέργεια».

Πως βίωσες την αλλαγή προπονητή με δεδομένο πως ο Αρης Αγγελόπουλος ήταν πατέρας σου;

«Σε προσωπικό επίπεδο ήταν πολύ δύσκολο αλλά αυτό δεν έχει σημασία για την ομάδα. Σαν αθλητής έχω βιώσει πολλές αλλαγές προπονητών. Έπρεπε να το ξεπεράσω και να δώσω ακόμα πιο πολλά στην ομάδα για να αποδείξω δύο φορές πως δουλεύω για το καλό της ομάδας. Πιστεύω πως το καταφέρνω αν και είναι πολύ δύσκολο. Με τον κύριο Λυκούδη δεν έχω ξαναδουλέψει. Περάσαμε όλοι μια μεγάλη δοκιμασία και δείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής;

«Το πιστεύω και νομίζω το αποδείξαμε. Όταν κερδίζουμε τον Ολυμπιακό αυτό το αποδεικνύει. Η ομάδα της Παναχαϊκής παίζει με πάθος, ψυχή και συναίσθημα και αυτό κρύβει μεγάλη δύναμη. Αν έχουμε και την συσπείρωση που χρειάζεται πιστεύω πως μπορούμε να αποφύγουμε μέχρι και τα πλέι άουτ».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Παναχαϊκή Νίκος Αγγελόπουλος: «Αφιερωμένο στον Άρη...»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject