Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-12-2013

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Rate this item
(0 votes)
Στη σύσκεψη, που θα γίνει, παρουσία των εκπροσώπων των δυο ομάδων, της Αστυνομίας και της ΕΣΑΠ, αύριο (Πέμπτη) το μεσημέρι στο γήπεδο του Μίλωνα, όπου και θα διεξαχθεί το Σάββατο (7/12) ο αγώνας, θα αποφασιστούν τα μέτρα ασφαλείας, που θα ισχύσουν για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14.

Δεδομένου ότι η χωρητικότητα του κλειστού γυμναστηρίου «Κροίσος Πέρσης», όπως έχει ονομαστεί το γήπεδο του Μίλωνα, είναι μικρή, για το σαββατιάτικο ντέρμπι τυπώθηκαν μόνο 900 εισιτήρια, των οποίων ο τόπος και ο χρόνος διάθεσής τους θα γίνει γνωστός τις επόμενες ώρες μέσα από νεότερη ανακοίνωση του ΤΑΑ ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ, η οποία τη φετινή σεζόν χρησιμοποιεί ως έδρα της το γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» αναγκάστηκε να μετακομίσει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς στο κλειστό της Γλυφάδας αυτό το Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένοι διεθνείς αγώνες Καράτε.

Με αφορμή το επερχόμενο ντέρμπι ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Μάνος Μακρής έκανε την εξής δήλωση:  «Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αποδείξει εφέτος στους αγώνες βόλεϊ, ότι ξέρει και να ενισχύει τις προσπάθειες των παικτών και να προστατεύει την ομάδα. Το ίδιο πιστεύω ότι θα πράξει και το Σάββατο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι η παρουσία του και σε αυτό το ματς θα είναι εντυπωσιακή και ό,τι θα αποτελέσει τον 7ο παίκτη στην προσπάθεια, που θα κάνει η ομάδα μας για να κατακτήσει τη νίκη.  Το ματς είναι κρίσιμο από πολλές απόψεις . Η ΑΕΚ σε αυτόν τον αγώνα καλείται να δώσει εξετάσεις, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω από αυτόν και πρέπει να τις περάσει με επιτυχία, ώστε να συνεχίσει δίχως λοξοδρομήσεις την πορεία της προς την καταξίωση. Γι αυτό καλώ τους φιλάθλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους κατά την προσέλευση, την παραμονή και την αποχώρησή τους από το γήπεδο».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject