Print this page
23-04-2014

Ανδρεόπουλος, Τερζής, Τακουρίδης: «Δεν είχαμε λύσεις»

Rate this item
(1 Vote)
Στην υποδοχή και στην «αλλαγή» (side out) στάθηκε ο προπονητής του Φοίνικα Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ενώ δηλώσεις έκαναν και οι Θάνος Τερζής, Γιάννης Τακουρίδης:
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Ήταν μία δύσκολη σειρά παιχνιδιών, και οι δύο ομάδες υπερέβαλαν εαυτούς. Εμείς φτάσαμε τη σειρά μέχρι το τέλος, αλλά σήμερα δυστυχώς μετά το δεύτερο σετ, δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε τόσο καλά. Μερικά στοιχεία όπως η υποδοχή και κατά διαστήματα η επιθετική λειτουργία μας, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Με τη σημερινή εικόνα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω γιατί για να χτυπήσεις τέτοια ματς, θέλεις πολύ δυνατό και σταθερό side out. Σταθεροποιήσαμε για μία ακόμη χρονιά το Φοίνικα στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος και δώσαμε τρομερούς αγώνες».
 
Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου Θάνος Τερζής δήλωσε: «Πιστεύω ότι μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ήταν καλά στημένος. Εμείς δεν είχαμε τελειώματα, ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα, έπαιξε σωστά στις κόντρα μπάλες και κέρδισε εύκολα τα επόμενα τρία σετ δείχνοντας έναν πολύ καλό εαυτό εντός έδρας. Απ' εκεί και πέρα η ομάδα της Σύρου έκανε μία πολύ καλή σεζόν, θα μπορούσε βέβαια να συνεχίσει, αρχής γενομένης από μία καλή θέση στο πρωτάθλημα. Δείξαμε φέτος ότι το πλεονέκτημα έδρας μέσα στη Σύρο είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας ακολούθησε ως εδώ. Θέλαμε να παίξουμε για να τους ευχαριστήσουμε, το προσπαθήσαμε, αλλά παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό, για τον οποίο δεν είχαμε λύσεις».
 
Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Δεν υπάρχει λόγος να ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν. Υπήρχε μπέρδεμα, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να ακολουθήσουμε την τακτική μας. Μένει μια πικρή γεύση, αφού ήρθαμε έχοντας ισοφαρίσει τη σειρά και πάνω που ήμασταν με το 1,5 πόδι εκτός τελικών».
 
 

 
 

AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.