Print this page
28-04-2014

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Αν κοιτάς τα προβλήματα χάνεις τον στόχο» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Κρατάμε το αποτέλεσμα. Σίγουρα περιμέναμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι , δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Πολλά λάθη, σε συνδυασμό με με την καλή απόδοση του Εθνικού δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να ανταπεξέλθουμε, παρόλα αυτά τα καταφέραμε. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τι έφταιξε, έχουμε λίγες ώρες μπροστά μας για να ξεκουραστεί το μυαλό γιατί για το σώμα δεν υπάρχει, ούτως ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να κρατήσουμε το πλεονέκτημα έδρας που κυνηγούσαμε όλη την χρονιά», είπε αρχικά ο Κώστας Χριστοφιδέλης για να συνεχίσει «όταν σκεφτόμαστε τα προβλήματα που έχουμε χάνετε το μυαλό μας από τον μεγάλο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος. Είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια, ο Εθνικός είναι μία πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Πιστεύω αύριο θα αγωνιστούμε περισσότερο σαν ομάδα για να έχουμε ένα πιο βατό παιχνίδι. Τώρα για το αποτέλεσμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι».
 
Για την επιβάρυνση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε σχέση με τον Εθνικό: «Αυτό έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αρνητικά όσο αναφορά την κούραση, ενώ στα θετικά ότι έχουμε αγωνιστικό ρυθμό σε συνδυασμό με τον Εθνικό που γενικά όποια ομάδα απέχει 10-15 μέρες, δεν έχει τον ιδανικότερο ρυθμό. Ότι είναι να δώσουμε θα το δώσουμε και όπως είπα και πριν στόχος μας είναι το πρωτάθλημα».
 
Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος μας δίνει ώθηση στα δύσκολα, έπαιξε σημαντικό ρόλο ειδικά στο 4ο σετ όταν βρισκόμασταν πίσω με 13-8 και έδωσε τα μέγιστα για την σημερινή νίκη. Εύχομαι να δώσει το παρών αύριο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί άλλη μία νίκη».   
 

AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media