Print this page
24-04-2013

Τζούριτς για τίτλο στο Τρέντο παρουσία Ταρνατόρου

Rate this item
(0 votes)

Στην Ιταλία αρχίζουν την Πέμπτη 25 Απριλίου οι τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος ανδρών μεταξύ της Τρεντίνο του Δημήτρη Τζούριτς και της Πιατσέντσα παρουσία και του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου ο οποίος είναι επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της Τρεντίνο και της ιταλικής Λίγκας Ντιάγκο Μόσνα.

Στους ημιτελικούς η Τρεντίνο απέκλεισε το Κούνεο και η Πιατσέντσα τη Ματσεράτα. Η Τρεντίνο διεκδικεί τον 3ο τίτλο πρωταθλήματος μετά το 2011 και το 2008 το οποίο μάλιστα πήρε και πάλι σε βάρος της Πιατσέντσα. Η Πιατσέντσα του Λούκα Μόντι έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, το 2009 και μάλιστα σε βάρος της Τρεντίνο. Έτσι οι δύο ομάδες θα βρεθούν για 3η φορά εφέτος αντίπαλοι στους τελικούς.

Τα μεγάλα αστέρια της Πιατσέντσα είναι οι Ζλατάνοφ, Φέι, Πάπι, ο θηριώδης κουβανός Σιμόν Ρομπετλάντι, ο Αργεντινός Ντε Τσέκο και ο Σλοβάκος Όγκουρτσακ.

Στην Τρεντίνο προπονητής είναι ο Βούλγαρος Ράντοστιν Στόιτσεφ με συνεργάτη τον... δικό μας Ρομπέρτο Σερνιότι και εκτός από τον Δημήτρη Τζούριτς αγωνίζονται ο Τσέχος Στοκρ, ο Κουβανό Χουαντορένα, ο Σλοβάκος Κρστιάνσκι, ο Βραζιλιάνος Ραφαέλ και φυσικά ο Βούλγαρος Καζίνσκι.

Ο Δημήτρης Τζούριτς θέλει να γίνει ο δεύτερος Έλληνας που πανηγυρίζει τίτλο στο καμπιονάτο μετά τον Θεόκλητο Καριπίδη που ήταν στην 12αδα της Σίσλεϊ Τρεβίζο τη σεζόν 2003-04.

Το πρόγραμμα των τελικών
(ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες)
Πέμπτη 25 Απριλίου
18.30: Τρεντίνο – Πιατσέντσα
Κυριακή 28 Απριλίου
18.30: Πιαντσέντσα – Τρεντίνο
Μ.Τετάρτη 1 Μαϊου
18.30: Τρεντίνο – Πιατσέντσα
Κυριακή Πάσχα 5 Μαϊου (αν χρειαστεί)
18.30: Πιαντσέντσα – Τρεντίνο
Κυριακή 12 Μαϊου (αν χρειαστεί)
18.30: Τρεντίνο – Πιατσέντσα