Print this page
03-10-2014

Η ΑΕΚ 4-0 τον Α.Ο.Κηφισιάς σε φιλικό προετοιμασίας

Rate this item
(0 votes)
Στο Ζηρίνειο ο Α.Ο.Κηφισιάς φιλοξένησε την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας. Η ΑΕΚ νίκησε με 4-0 σετ.
Ο Χόρχε Ελγκέτα είχε την δυνατότητα να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες του, σε αντίθεση με τον Κώστα Αρσενιάδη που είχε στο παρκέ την περισσότερη ώρα την βασική του εξάδα.
 
Ο Χόρχε Ελγκέτα χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του αλλά οι Ανδρέαδης, Πέτρογλου, Κρίνιιτς, Παγιάν, Παπαδημητρίου αγωνίστηκαν μόνο στα δυο πρώτα σετ.
 
Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 23-18 στο 1ο σετ αλλά η Κηφισιά με τον πρώην κιτρινόμαυρο Ρουμελιωτάκη στο σερβίς ισοφάρισε 24-24.
 
Στη συνέχεια ένα άστοχο σερβίς του Ρουμελιωτάκη κι ένα μπλοκ-άουτ σε καρφί του Παγιάν έδωσαν το πρώτο σετ στην ΑΕΚ. Στο δεύτερο σετ η φιλοξενούμενη κυριάρχησε (25-15) ενώ στο τρίτο που αγωνίστηκε χωρίς τέσσερις της αρχικής 7αδας είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα και με πολύ καλούς τους Μαντέκα, Ίλιτς έφτασε στο 25-23.
 
Οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παιχθεί και τέταρτο σετ (τάιμ-μπρέικ) όπου χάρις στα σερβίς του Μαντέκα η ΑΕΚ ξέφυγε στο σκορ και έκανε το 15-8.
 
Τα σετ: 0-4 (24-26, 14-25, 23-25, 8-15)
 
Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Φερέιρα, Νικολάκης, Παπαγγελόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Σουλτανόπουλος, Ρουμελιωτάκης / Κάπελλας (λ), Κόβαλτσουκ.
 
ΑΕΚ (Ελγκέτα): Κρνιτς, Ανδρεάδης, Μπουρκόφσκι, Ραντούνοβιτς, Πέτρογλου, Παγιάν / Παπαδημητρίου (λ), Γκούζντα (λ), Γεωργιάδης, Μαντέκας, Οικονόμου, Κατσανεβάκης, Ίλιτς.
 
*Ο προπονητής της ΑΕΚ Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε για το ματς: «Έχω πει ότι θέλω να κερδίζουμε κάθε ματς. Κι αυτή η νοοτροπία περνάει σιγά-σιγά στην ομάδα. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Κάθε εβδομάδα βάζουμε ψηλότερα τον στόχο. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά και από την συνολική δουλειά που έκανε η ομάδα σήμερα».
 
*Η ΑΕΚ το πρωί του Σαββάτου θα ταξιδέψει για την Σύρο για τον φιλικό αγώνα με τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου που θα γίνει στις 19.00 στο «Δ.Βικέλας»