Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-10-2014

Η ΑΕΚ 3-0 τον Α.Ο.Παλλήνης στο ντεμπούτο Ωρολογά, Δημητρούδη

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Παλλήνη η ΑΕΚ επικράτησε της τοπικής ομάδας με 3-0 σετ. Με την «Ένωση» αγωνίστηκαν για πρώτη φορά αλλαγή οι νεοαποκτηθέντες Δημήτρης Ωρολογάς, Γιάννης Δημητρούδης αφήνοντας καλές εντυπώσεις στον τεχνικό της ΑΕΚ Χόρχε Ελγκέτα.
«Οι πολλές αλλαγές δεν βοηθούν αλλά πρέπει να προσαρμοζόμαστε με τα νέα δεδομένα. Κάναμε καλή εμφάνιση», είπε ο Ελγκέτα.
«Έγινε ένα δυνατό φιλικό και είδαμε τις αντοχές μας. Η ΑΕΚ έχει πολύ δυνατή και καλή ομάδα. Η πρωτιά που πήραμε στο τουρνουά του Πανερυθραϊκού ανέβασε τις προδοκίες αλλά δεν είμαστε μέσα στα φαβορί για άνοδο στην Volleyleague», είπε ο τεχνικός της Παλλήνης Γιάννης Φάκας ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ. Από την Παλλήνη απουσίασε Αντωνάκης λόγω τραυματισμού.

Τα σετ: 0-3 (18-25, 15-25, 24-26)
 
Α.Ο.ΠΑΛΛΗΝΗ (Φάκας): Κουλοχέρης, Τσικάτος, Μπιλλήρης, Λιόντας, Μήττας, Μπαλαγιάννης / Βογιατζίδης (λ), Όμιντ Χομαγιούν, Γκίκας, Τζωρτζωνάς, Κοντοδήμας.
 
ΑΕΚ (Ελγκέτα): Κρνιτς, Παγιάν, Ραντούνοβιτς, Πέτρογλου, Ανδρεάδης, Μπουρκόφσκι / Γκούζντα (λ), Ωρολογάς, Δημητρουδης, κατσανεβάκης, Ίλιτς, Οικονόμου.
 
*Ο Δημήτρης Ωρολογάς πήρε τη φανέλα με το Νο1 που φορούσε ο Γιάννης Μαντέκας και ο Γιάννης Δημητρούδης τη φανέλα με το Νο11 (δείτε όλα τα ρόστερ πατώντας το logo των ομάδων).
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Η ΑΕΚ 3-0 τον Α.Ο.Παλλήνης στο ντεμπούτο Ωρολογά, Δημητρούδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject