Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-12-2014

Εγκαίνια στο volleyleagueshop.gr

Rate this item
(1 Vote)
Παρουσία παικτών των ομάδων της Volleyleague η ΕΣΑΠ ξεκίνησε η λειτουργία του volleyleagueshop.gr κάνοντας πράξη έναν σημαντικό στόχο στην προσπάθεια διάδοσης και προβολής του επαγγελματικού βόλεϊ.
Στο volleyleagueshop.gr διατίθενται από σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου επίσημα αναμνηστικά προϊόντα, σχεδιασμένα και εμπνευσμένα από τη χαρά του παιχνιδιού και την αγάπη για το Βόλεϊ σαν «τρόπο ζωής».

Τα επίσημα προϊόντα της Volleyleague ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια, χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική και τις προσιτές τιμές, και απευθύνονται στους φίλους του βόλεϊ απ΄ όλη την Ελλάδα και κάθε σημείο του πλανήτη.
 
Οι συλλογές του volleyleagueshop.gr θα εμπλουτίζονται τακτικά με νέα σχέδια και αντικείμενα για όλες τις διοργανώσεις της σάλας και της άμμου, ενώ οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ειδικές δράσεις, διαγωνισμούς και προσφορές.
 
 Για το ξεκίνημά του volleyleagueshop.gr κι ενόψει της εορταστικής  περιόδου κάθε online αγορά που θα γίνει στο διάστημα 15/12/2014-15/01/2015 δεν θα επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής, ώστε όλοι οι φίλαθλοι να κάνουν τις αγορές τους για τα Χριστούγεννα εγκαίρως και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
 
Yπεύθυνη για τον σχεδιασμό των προϊόντων και την συνολική διαχείριση τoυ καταστήματoς είναι η εταιρεία Fairplay, σε στενή συνεργασία με το Τμήμα Marketing του Ε.Σ.Α.Π.
 
Την πρώτη τους γνωριμία με το volleyleagueshop.gr είχαν σήμερα στα γραφεία της ΕΣΑΠ οι αθλητές Ανδρέας Ανδρεάδης, Γιάννης Μαντέκας, Θανάσης Πρωτοψάλτης και Χρήστος Βολουδάκης.
 
Είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη περιήγηση στη σελίδα, να δουν τον κατάλογο των προϊόντων και να προβάρουν μερικές από τις μπλούζες της συλλογής 2014-15.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Εκδηλώσεις Εγκαίνια στο volleyleagueshop.gr
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject