Print this page
30-04-2013

H αποχαιρετιστήρια φιέστα της Νίκης

Rate this item
(1 Vote)
Γιορτή του βόλεϊ έγινε την Παρασκευή στο Αιγίνιο με την ομάδα της Νίκης να δίνει «οικογενειακό» διπλό παρουσία δεκάδων φίλων του συλλόγου. Οι 14 παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες τις οποίες κοουτσάρησαν ο Γιάννης Μέλκας και ο συνεργάτης του Γιώργος Χρυσομαλλίδης.  
Μάλιστα και οι δύο προπονητές άφησαν τους πάγκους των ομάδων τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και θυμήθηκαν τα παλιά. Άλλωστε υπήρξαν δύο από τους καλύτερους πασαδόρους με τον Μέλκα να έχει μεγάλη καριέρα στις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Χρυσομαλλίδης ταυτίστηκε με την επιτυχημένη περίοδο του Δημόκριτου.
Στη συνέχειαι μικροί φίλοι του βόλεϊ αλλά και παράγοντες μπήκαν και αυτοί στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα, ενώ οι αθλητές μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφίες.
Το πανηγύρι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με μουσική και παραδοσιακά εδέσματα.
«Ήταν μία ξεχωριστή μέρα για όλους μας. Κλείσαμε ωραία μία επιτυχημένη σεζόν. Αφήσαμε το στίγμα μας στην Βόλεϊ Λιγκ αλλά μεγαλύτερη σημασία για όλους μας είχε ότι ευχαριστηθήκαμε αυτό που κάναμε. Ξεκινήσαμε με δυσκολίες, με έδρα τον Κολινδρό αλλά σταδιακά βρήκαμε το ρυθμό μας στην έδρα μας. Έχουμε πολλά όνειρα με στόχο τον πρωταθλητισμό αλλά και την Ανάπτυξη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου Δημήτρης Αυλίδης.
 
aiginio3.jpgaiginio2.jpgaiginio1.JPG

AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.