Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-02-2015

Κριστόφ: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Ο προπονητής της ΑΕΚ Πλάμεν Κριστόφ δήλωσε για τον αυριανό (Τετάρτη 4/2) αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα:
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, ένα φανατικό κοινό και φυσικά τα δικά μας προβλήματα. Με τους παίκτες που ήρθαν έχω περισσότερες λύσεις στα χέρια μου αλλά το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε γήπεδο για προπονήσεις και η προετοιμασία μας δεν ήταν εκείνη που έπρεπε. Ωστόσο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αν μπορούμε, να πάρουμε την πρόκριση».
 
Η συνάντηση είναι για την Γ’ φάση του Κυπέλλου και είναι νοκ-άουτ. Θα αρχίσει στις 21.00 με διαιτητές τους Πετούση-Μπακλέση. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε πάρει δύσκολη πρόκριση με 3-2 σετ στη συνάντηση που έγινε πέρσι στην ίδια μάλιστα φάση. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν το πρωί στη Γλυφάδα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα.
 
ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Πέντε προσθήκες έκανε στο ρόστερ της η ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Έστω την τελευταία στιγμή, με ενέργειες του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου εξασφαλίστηκε ένα ποσό για να αποκτηθούν Έλληνες αθλητές και να πληρωθούν «έναντι» ο προπονητής και οι υπάρχοντες παίκτες. Επιδίωξη όλων είναι να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας στην Volleyleague.
Τα στοιχεία των παικτών που αποκτήθηκαν:
O Δημήτρης Χατζόπουλος είναι γεννημένος στις 23.03.1994, έχει ύψος 2.00 μ. και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ πέρσι ήταν μέλος της ΑΕΚ.
Ο Γιάννης Αλεξίου είναι γεννημένος στις 19.06.1987. Έχει ύψος 1.93 και η θέση του είναι ακραίος. Είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ το 2012-14 ενώ φέτος ξεκίνησε στη Λαμία.
Ο Σπύρος Μιχαήλογλου είναι γεννημένος στις 19.05.1978. Έχει ύψος 1.90 και η θέση του είναι λίμπερο. Πέρσι αγωνιζόταν στον Μίλωνα.
Ο Παναγιώτης Δανιάς είναι γεννημένος στις 19.06.1987. Έχει ύψος 1.90 και η θέση του είναι πασαδόρος. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Αμαρουσίου.
Ο Χριστόφορος Χριστοφίδης είναι γεννημένος στις 17.09.1982. Έχει ύψος 2.02 και η θέση του είναι κεντρικός. Προηγούμενες ομάδες του ήταν: Πανελλήνιος Κηφισιά Λαμία, Παλλήνη, Κολλέγιο, Οδυσσέας.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Κριστόφ: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject