Print this page
15-09-2015

Συγκινήθηκε ο Γιώργος Παπάζογλου στην βράβευση του

Rate this item
(0 votes)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην ειδική βράβευση του Γιώργου Παπάζογλου εκ μέρους της ΕΣΑΠ για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ. Μετά από 25 χρόνια πρωταθλητισμού ο 42χρονος κεντρικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση αρχίζοντας την καριέρα του προπονητή ως συνεργάτης του Σάκη Μουστακίδη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Παπάζογλου παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο και δήλωσε: «Ευχαριστώ την ΕΣΑΠ για την τιμή που μου κάνει. Κατάφερα αυτό που αγαπώ να το κάνω επάγγελμα. Έζησα μεγάλες και ωραίες στιγμές».

Ο 42χρονος κεντρικός δάκρυσε όταν κατά τη διάρκεια της βράβευσης του η NOVA πρόβαλε βίντεο με χαιρετισμό από τους δύο υιούς του από την Αλεξανδρούπολη οι οποίοι στο φινάλε του έλεγαν «σ΄αγαπώ». Ο δημοσιογράφος της NOVA και παρουσιαστής της κληρωσης Παντελής Λώλης του έδωσε μία κίτρινη κάρτα καθώς ποτέ στην καριέρα του δεν είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα.

Το λόγο πήρε ο Σάκης Μουστακίδης που δήλωσε: «Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Θέλω να κάνω αναφορά στον Γιώργο Παπάζογλου. Λυπάμαι που δεν θα τον έχω ως... πασαδόρο, λυπάμαι που δεν θα κάνει πράξη την επιθυμία του να σταματήσει μετά τον Βασίλη Κουρνέτα, αλλά χαίρομαι που θα τον έχω συνεργάτη στον Εθνικό. Είναι μια σεζόν ειδικού σκοπού για τον Εθνικό. Θα χτίσουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Ας είμαστε καλά, να παίξουμε καλό βόλεϊ και θα δούμε τι θέσει θα πάρουμε».

 

 
Δωρεάν φωτογραφίες στο www.newsports.eu
 
Η κλήρωση της Volleyleague OΠΑΠ 2015-16 (το πρόγραμμα)
Κασκανιώτη: «Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου»
Οι στόχοι και οι προσδοκίες των προπονητών για το νέο πρωτάθλημα (vid)
 
 
 

AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media