Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2015

Η Volley League στα «Ευχοστολίδια» της ΟΠΑΠ

Rate this item
(0 votes)

Ο πρόεδρος της Volley League Παντελής Ταρνατόρος και τα στελέχη της, καθώς και αθλητές των ομάδων έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια της  Χριστουγεννιάτικης Έκθεσης Ζωγραφικής που έγινε χθες στο Athens Metro Mall στο πλαίσιο της Κοινωνικής Δράσης της ΟΠΑΠ «Ευχοστολίδια».

 

Η ΟΠΑΠ, με τη βοήθεια όλων μας, αυτά τα Χριστούγεννα πραγματοποιεί πάνω από τρεις χιλιάδες ευχές των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί».  Στόχος του κοινωνικού προγράμματος της ΟΠΑΠ «Ευχοστολίδια», είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα. Τα παιδιά 13 Σωματείων της διευρυμένης ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης , ο Μάκης Κανέλος ο Νάσος Σαμαντάς  από τον Παναθηναϊκό, καθώς και  ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης μαζί με τον Δημήτρη Νικολάκη, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και παρέδωσαν  εκ μέρους της VolleyLeagueτα δώρα για τα παιδιά, πραγματοποιώντας με αυτό τον τρόποκάποιες από τις ζωγραφιες- ευχές των παιδιών.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου σε τρία γνωστά εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα, επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

*Στη φωτο εικονίζονται: ο κ. Petr Matejovsky, Διευθυντή marketing ΟΠΑΠ Α.Ε, ο Π. Ταρνατόρος-Πρόεδρος ΕΣΑΠ ,Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης , Μάκης Κανέλος Νάσος Σαμαντάς  από τον Παναθηναϊκό, καθώς και  ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης μαζί με τον Δημήτρη Νικολάκη

731050.jpg731044.jpg731046.jpg731049.jpg731045.jpg731052.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Εκδηλώσεις Η Volley League στα «Ευχοστολίδια» της ΟΠΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject