Print this page
18-12-2015

ΑΟΠ Κηφισιάς - Ηρακλής Πετ.2015 (10η αγωνιστική, 19/12, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
 Μετά την ήττα στην Ορεστιάδα ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς θέλει να γυρίσει στις νίκες στην αναμέτρηση που θα γίνει στο Ζηρίνειο με τον ανεβασμένο αγωνιστικά Ηρακλή που προέρχεται από τη νίκη - πρόκριση επί της Λαμίας στο Λιγκ Καπ και διψάει για βαθμούς (10η αγωνιστική, 19/12, 18.00, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Κουτσούλας)
 
Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς μετά από εβδομάδα ανασύνταξης θέλει να γυρίσει στις νίκες και φυσικά να κρατήσει απόρθητο το Ζηρίνειο τουλάχιστον σε όλο τον Α΄γύρο. Επιπλέον θα περιμένει απώλειες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο μεταξύ τους ντέρμπι για να επωφεληθεί διπλά καθώς μοιράζεται την 2η θέση με τον Φοίνικα στους 21 βαθμούς.
 
«Στο δρόμο των επιτυχιών»
 
Ο προπονητής του Α.Ο.Π Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Αφήνουμε πίσω μας το άτυχο αποτέλεσμα στην Ορεστιάδα και κοιτάμε μπροστά. Και μπροστά μας είναι ο Ηρακλής, μια καλή ομάδα, που καίγεται για βαθμούς. Γι αυτό και θα τα δώσει όλα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διαχειριστούμε τα προβλήματα και να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις απαιτήσεις του αγώνα».
 
Ο Ηρακλής στον αγώνα με τη Λαμία που νίκησε με 3-0 σετ για το Λιγκ Καπ έδειξε πιο απελευθερωμένος, με καλύτερη ποιότητα στην επίθεση. Μεγάλο ζητούμενο είναι οι αντοχές της υποδοχής και το κοντρολάρισμα των λαθών στην πίεση.  Ο «γηραιός» έχει 6 βαθμούς και είναι στην 11η θέση και η κατάκτηση βαθμού θα είναι«χρυσός».
 
«Υποδοχή και λάθη»
 
Ο προπονητής του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 Γιάννης Ορφανός είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Προερχόμαστε από νίκη, υπάρχει μια σχετική κούραση, όπως σε όλες τις ομάδες αλλά θα παίξουμε ελεύθερο βόλεϊ και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που δεν κάνει λάθη ειδικά όσο έχει άριστη υποδοχή. Πρέπει να τους πιέσουμε στην υποδοχή και κυρίως να προσέξουμε να μην κάνουμε εύκολα λάθη. Η νίκη που κάναμε με τη Λαμία στο Λιγκ Καπ έχει ανεβάσει το ηθικό της ομάδας και είμαι αισιόδοξος για μία καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα».

Δε μέτρησε η έδρα

Τη σεζόν 2012-13 οπότε και ο Ηρακλής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Volley League έδωσε δύο αγώνες με την Κηφισιά στους οποίους δεν μέτρησε η έδρα. Ο Ηρακλής νίκησε στο Ζηρίνειο 3-1 σετ και η Κηφισιά στη Μίκρα 3-0 σετ.

 

 

 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015
Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας 18.00: Γ.Σ.Λαμίας - Παναχαϊκή Πετ.2013
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Καλαντζής, Πικραμένος. Γραμματεία: Τσάβου
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 18.00: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (Novasports-4)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Στεργιόπουλος Χ.-Μαυρίδης. Γραμματεία: Βάμβα
Γυμναστήριο Ζηρίνειο 18.00: ΑΟΠ Κηφισιάς - Ηρακλής Πετ.2015
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Δαλέκου, Χαμπιλού. Γραμματεία: Καρατζογλίδου
Γυμναστήριο Μίκρας 19.00: ΑΣ Άρης - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Θεμελής, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Δρανίτσας, Πεχλίδης. Γραμματεία: Κουμπλή
Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» Σύρου 18.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΑΟ Ορεστιάδας
Διαιτητές: Ονόπας, Φραγκάκης.  Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Παπακοσμάς, Μπαρμπούνης. Γραμματεία: Πιρπινιά
 
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολης 17.00: ΜΓΣ Εθνικός - Παναθηναϊκός (Novasports-6)
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Αντωνούλης.  Επόπτες: Τονονίδης, Σαρμίδης. Γραμματεία: Παπαχρήστου Β.

 
Oι μεταδόσεις των καναλιών Novasports

Οι φίλοι του βόλεϊ, το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, τους αγώνες ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα (https://www.youtube.com/watch?v=5XIAAf5VRhQ).

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 17:45 στο Novasports 4 με το pre game show για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί στις 18:00 επίσης από το Novasports 4 και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Στην περιγραφή του αγώνα από το «PAOK Sports Arena» θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Τάσος Μπαϊρακτάρης.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα καλυφθεί από το Novasports 6 και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova), ο αγώνας Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Πανταζίδης.

Για περισσότερα σχετικά με την Volley League Πάμε Στοίχημα: Το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.novasports.gr/VolleyLeague10

Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV-VolleyLeague