Print this page
17-06-2013

Ο Παμβοχαϊκός ανακοίνωσε τον Τζουστινιάνο

Rate this item
(0 votes)

Ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ανακοινώνει τη μεταγραφή του Μαριάνο Τζουστινιάνο. Ο 27χρονος διεθνής Αργεντινός ακραίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και  εμφανίστηκε έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων.

Με ύψος 1.90, ο Τζουστινιάνο έγινε διεθνής με την Αργεντινή το 2010 και έπαιξε έως και το World League του 2012, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Σαρμιέντο Κάχο στους τελικούς του πρωταθλήματος της χώρας του. Νωρίτερα, φόρεσε τις φανέλες των Μαρ Ντε Λα Πλάτα, Μπόκα Τζούνιορς, Κουμπούτ και Μισιόνες.

Απ’ την πατρίδα του, όπου βρίσκεται ο Τζουστινιάνο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Παμβοχαϊκό.

«Ξέρω πως το Ελληνικό Πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Ο Παμβοχαϊκός είναι μια δυνατή ομάδα, με εξαιρετικές πορείες τα δύο χρόνια που συμμετέχει στη μεγάλη κατηγορία. Την τελευταία σεζόν η ομάδα έπαιξε στον τελικό του πρωταθλήματος και ήδη ετοιμάζεται για μια καλύτερη πορεία. Πληροφορήθηκα πως ο Παμβοχαϊκός είναι ένα σοβαρό και πολύ καλά οργανωμένο σωματείο. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη και είμαι σίγουρος πως μέσα από την ομάδα θα μπορέσω να βελτιωθώ ως αθλητής», τόνισε αρχικά, για να αναφερθεί στις φιλοδοξίες και τους στόχους του με την ομάδα:

«Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους. Προσδοκώ να κάνω καλές εμφανίσεις και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η ομάδα να φτάσει στην κορυφή της Ελλάδας!». Ίσως είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό, αλλά όπως είπα, έρχομαι για το καλύτερο. Νιώθω πεπεισμένος πως αν δουλέψουμε σκληρά και ομαδικά, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τέλος, ο Αργεντινός ακραίος έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του Παμβοχαϊκού: «Πληροφορήθηκα πως το κοινό του Παμβοχαϊκού είναι ιδιαίτερα θερμό, γεμίζει πάντα το γήπεδο μας και ακολουθεί σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι. Θα ήθελα να τους πω ότι κάθε μέρα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ελπίζω να απολαύσουν τα παιχνίδια μας και είμαι σίγουρος ότι η υποστήριξη τους θα είναι εξίσου σημαντική και τη νέα σεζόν».