Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-06-2013

Aνακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Σ.Άρης

Rate this item
(0 votes)
Με το παρόν δελτίο τύπου η νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΑΣ ΑΡΗΣ θα ήθελε να τοποθετηθεί για διάφορα ζητήματα, που σχετίζονται με τη λειτουργία του συλλόγου.
Το διοικητικό συμβούλιο, που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές είναι κατά μεγάλο ποσοστό ανανεωμένο, τόσο στα τακτικά μέλη (επτά νέα πρόσωπα ), όσο και στα αναπληρωματικά (εννέα νέα πρόσωπα), με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στον ΑΡΗ.
Αμέσως μετά τη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου, εκτός των άλλων, δημιουργήθηκε μια επιτροπή, που ασχολείται αποκλειστικά με τα οικονομικά θέματα. Κύριο μέλημα αυτής, είναι η καταγραφή της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, τόσο προς τις υποχρεώσεις, όσο και προς τις απαιτήσεις των περασμένων ετών, αλλά και των προσδοκώμενων εσόδων.
Από τις πρώτες μέρες, μετά τις εκλογές, ο θεσμός του Προέδρου και του Διοικητικού συμβουλίου, δέχονται μια κατάπτυστη επίθεση από το γραπτό και τον ηλεκτρονικό τύπο. Έτσι, βλέπουμε να γίνεται λόγος για ανυπόστατες καταγγελίες, για «καταστροφολογία» και μηδενιστικές αναφορές. Όπως, προαναφέρθηκε παραπάνω, το νέο διοικητικό συμβούλιο, που απαρτίζεται από νέα πρόσωπα, γνωρίζει τα προβλήματα, που ταλανίζουν το σύλλογο και προσπαθεί μέσα από εσωτερικές διαδικασίες και πολύ προσωπική εργασία, να βρει λύσεις.
Όλοι εμείς οι τριάντα (30) δεν «πέσαμε» από τα σύννεφα, όσον αφορά τις δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας αυτού του μεγάλου συλλόγου.
Από την άλλη, όμως, βλέπουμε μια «συντονισμένη» προσπάθεια, αποσταθεροποίησης και παρεμπόδισης των προσπαθειών μας, από μέλη της ίδιας της οικογένειάς μας, αυτής του Ενιαίου ΑΡΗ.
Την περασμένη εβδομάδα κατατέθηκε ένα έγγραφο, που μέσα σε όλα τα άλλα περιείχε πρόταση μομφής για το νέο διοικητικό συμβούλιο. Αυτοί, που το υπέγραφαν αν και δεν ήταν όλοι τους καταστατικά «σύννομοι», απαίτησαν διάφορα πράγματα βάση του καταστατικού, και ουσιαστικά ζήτησαν την παραίτηση του νυν συμβουλίου, δίχως να προτείνουν κάτι το εναλλακτικό. Κανείς, όμως, από αυτούς δεν εμφανίστηκε στις εκλογές, είτε ως παράταξη είτε ως μεμονωμένα πρόσωπα, για να διεκδικήσουν την εκλογή τους.
Παρ’ όλα αυτά, όμως, όταν ολοκληρωθεί ο εσωτερικός οικονομικός έλεγχος της αρμόδιας επιτροπής μας, θα προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση.
Εμείς, λοιπόν, οι τριάντα (30), λειτουργούμε ως ομάδα και «κλείνοντας» τα αυτιά, σε όσους θέλουν να εκπληρώσουν τα «σκοτεινά» σχέδια κάποιων, που έχουν συνηθίσει να κινούνται στο παρασκήνιο, ενημερώνουμε τον κόσμο του ΑΡΗ, πως δεν πρόκειται να καμφθούμε από κανέναν και τίποτα, αλλά θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να υπάρξει απρόσκοπτη λειτουργία για όλα τα τμήματα του συλλόγου, αλλά και του ΑΣ ΑΡΗΣ, γενικότερα.
Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και με τη διαμορφωμένη κατάσταση, στον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική οικονομία γενικότερα, δε μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να μιλά για ΣΙΓΟΥΡΕΣ λύσεις και «ΣΩΤΗΡΕΣ».
Ο ΑΣ ΑΡΗΣ είναι ο μόνος, που προσπαθεί να διατηρήσει την ιδέα και την υπόσταση του Ενιαίου ΑΡΗ. Ανέκαθεν, ήταν αυτός, που έπαιζε καθοριστικό ρόλο στις δύσκολες καταστάσεις της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, κάτι το οποίο πληρώνει τώρα, με το χειρότερο τρόπο.
Πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι βρίσκονται στην οικογένεια του ΑΡΗ μας, και λειτουργούν με «επιλεκτική» μνήμη, ερμηνεύοντας γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος κατά το δοκούν.
Κλείνοντας το παρόν δελτίο τύπου, και παράλληλα με τις δικές μας ενέργειες, καλούμε την οικογένεια του ΑΡΗ να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων στα ζητήματα των οικονομικών σχέσεων για τη βιωσιμότητα του συλλόγου μας και όλοι μαζί ενωμένοι να συμπορευθούμε, ώστε το δόγμα του Ενιαίου ΑΡΗ να διατηρηθεί με τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής, του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της Μακεδονίας.
Μετά τιμής,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Άρης Α.Σ. Aνακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Σ.Άρης
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject