Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-08-2013

Ερχονται οι ξένοι του Παμβοχαϊκού και αρχίζουν προετοιμασία στο Λουτράκι

Rate this item
(1 Vote)

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του Παμβοχαϊκού, εν όψει της νέας σεζόν και μες το Σαββατοκύριακο, αναμένονται στην Ελλάδα, οι τρεις ξένοι αθλητές του συλλόγου.

Η αρχή γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου (17/8) με την άφιξη του Μαριάνο Τζουτσινιάνο. Ο Αργεντινός διεθνής ακραίος θα «πατήσει» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:15 και από εκεί συνοδεία του γενικού διευθυντή του συλλόγου, Βασίλη Καλλιμάνη θα μεταβεί στο Βραχάτι.

Την Κυριακή (18/8) είναι προγραμματισμένη η άφιξη των Μαρκ Ντουσάρμ και Τζάρεντ Κράουζε. Η πτήση του Αμερικανού διαγώνιου, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στον Παμβοχαϊκό είναι προγραμματισμένη για 09:30, ενώ μια ώρα αργότερα (10:30) θα αφιχθεί ο Καναδός πασαδόρος.

Η προετοιμασία του Παμβοχαϊκού ξεκινά την Δευτέρα 19/8 στις εγκαταστάσεις του SPORT CAMP στο Λουτράκι Κορινθίας.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Ερχονται οι ξένοι του Παμβοχαϊκού και αρχίζουν προετοιμασία στο Λουτράκι
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject