Print this page
21-09-2017

Σπύρος Γκολίτσης: «Μεγάλος στόχος η 8αδα»

Rate this item
(1 Vote)
Με το «μυθικό» ντέρμπι μεταξύ του Ηρακλή Χαλκίδας και του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ο τεχνικός του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης μίλησε στην κάμερα της ΕΣΑΠ για την κλήρωση, το νέο ξεκίνημα, το μεγάλο στόχο αλλά και την σημασία που θα έχει η συμφωνία με την ΕΡΤ:

 

Ο προπονητής του Ηρακλή Σπύρος Γκολίτσης μιλάει για την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Ξεκινάμε με τον Ηρακλή στην έδρα μας. Η κλήρωση δείχνει καλή γιατί όταν αποφεύγεις τα 2-3 φαβορί τις πρώτες αγωνιστικές, νομίζω ότι είναι καλύτερα. Ωστόσο όλοι θα παίξουμε με όλους. Στόχος είναι να μπούμε στην οκτάδα για να μην έχουμε τις περιπέτειες των πλέι άουτ. Αν καταφέρουμε να πλασαριστούμε σε μια θέση καλύτερη από την 8η θα είναι ευχής έργον.

Για τον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας: «Ο κόσμος νομίζω ότι ανταποκρίνεται. Στα τελευταία παιχνίδια, το γήπεδο είχε διπλάσιο κόσμο απ’ ότι στην αρχή.  Σιγά σιγά ο κόσμος φαίνεται ότι στηρίζει την ομάδα και την παρακολουθεί».

Για τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα: «Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το πρωτάθλημα, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό, η Κηφισιά δεν έχει πάρει τους ξένους της. Ίσως και κάποιες άλλες ομάδες δεν έχουν συμπληρώσει τα ρόστερ τους. Το θετικό είναι ότι υπάρχει μια διάθεση από τη Σύρο να διεκδικήσει την είσοδό της στον τελικό και να σπάσει το δίπολο του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να είναι πιο πολλές ομάδες υποψήφιες για τον τελικό».

Για τη συμφωνία της ΕΣΑΠ με την ΕΡΤ: «Είναι πολύ καλό που το βόλεϊ θα μπει ε όλα τα σπίτια μέσω της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ εκπέμπει και στο τελευταίο χωριό, αλλά νομίζω ότι πρέπει να συνδυαστεί και από συχνές και σωστές μεταδόσεις και οπωσδήποτε μια εκπομπή για το βόλεϊ».

Media