Print this page
26-08-2013

Με 9 νέα πρόσωπα, παρουσία Χιωτάκη και στόχο παραμονή η πρώτη του ΑΟ Κηφισιάς (video)

Rate this item
(0 votes)

O Α.Ο.Κηφισιάς έκανε το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη που έκανε χαιρετισμό στους αθλητές και γνωρίστηκε (video) με όλους προσωπικά, του επικεφαλής του τμήματος Θεόδωρου Δεληγιαννάκη, του νέου μέλους του ΤΑΑ Κυριάκου Παναγόπουλου έγινε η πρώτη προπόνηση στο Ζηρίνειο. Στη νέα ομάδα της Κηφισιάς υπάρχουν 9 νέα πρόσωπα και όπως είπε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Αρσενιάδης η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει σε υψηλά επίπεδα.

«Στόχος η παραμονή»

«Αρχίζουμε με πολύ διάθεση τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έχουμε πιο νεανική ομάδα σε σχέση με πέρσι. Αυτό σημαίνει πολλά. Το θετικό είναι ότι κατεβάσαμε το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Το αρνητικό είναι ότι οι με τις πολλές αλλαγές θα χρειαστούμε πιο πολύ χρόνο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε», δήλωσε στο volleyleague.gr ο προπονητής του Α.Ο.Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης, ενώ για τον σχεδιασμό της ομάδας είπε: «Μετά τις περικοπές που έγιναν με τη χορηγία του ΟΠΑΠ δείξαμε καλά αντανακλαστικά και κάναμε γρήγορα καλές κινήσεις. Είμαι ευχαριστημένος. Ξεκινάμε με την ευχή να υπάρχει υγεία. Ο στόχος που βάζουμε για τη νέα σεζόν είναι η παραμονή».

Εννιά νέα πρόσωπα

 

Τα νέα πρόσωπα στον ΑΟΚ είναι ο Νεμάνια Ράντοβιτς (Σέρβος διαγώνιος από την Ραντνίσκι), Θανάσης Πρωτοψάλτης (ακραίος από τον Παναθηναϊκό), o Δημήτρης Σουλτανόπουλος (κεντρικός που αγωνίζονταν στο Φοίνικα Σύρου), Λυκούργος Ρούσης (πασαδόρος από τον Πανερυθραϊκό), Βαγγέλης Μουρούτης (κεντρικός από τον ΑΟΝΣ Μίλων), Γιώργος Κάπελας (λίμπερο από την ΑΕΚ), Γιώργος Λένας (διαγώνιος από τη Μεταμόρφωση), Παναγιώτης Φελερής (διαγώνιος και ακραίος από το Μοσχάτο), Γιάννης Κόντος (ακραίος και λίμπερο που έμεινε εκτός δράσης τη σεζόν 2012-13).

Από την περσινή ομάδα ανανέωσαν οι Νίκος Παπαγγελόπουλος (κεντρικός), Δημήτρης Νικολάκης (πασαδόρος), Νίκος Κούνας (ακραίος), Κώστας Ταμπουρατζής (λίμπερο) και ο βραζιλιάνος Ιγκόρ Ντε Σόουζα Σοάρες (ακραίος) που θα έρθει στην Ελλάδα εντός των ημερών.

Ο Θέμης Κόντος από λίμπερο εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του Κώστα Αρσενιάδη.

Βοηθός προπονητή θα είναι ο Χρήστος Δημητρουλάκος, γυμναστής Γιώργος Γρατσίας, στατιστική Γιώργος Σομπόνης.

Media