Print this page
01-09-2013

Δημήτρης Ζήσης: «Ήρεμα και προγραμματισμένα στον Παμβοχαϊκό»

Rate this item
(0 votes)

Ο Παμβοχαϊκός ολοκλήρωσε στο Sports Camp Λουτράκι τις πρώτες δύο εβδομάδες της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το volleyleague.gr βρέθηκε στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και κατέγραψε την προετοιμασία των δευτεραθλητών Ελλάδας που κατεβαίνουν με εννιά αλλαγές στο ρόστερ τους.

Από Δευτέρα η ομάδα θα κάνει προπονήσεις στο «Γ.Τριαντάφυλλος» του Βραχατίου και δύο ημέρες πισίνα και τρέξιμο στο Sports Camp Λουτράκι όπου μάλιστα από την Τρίτη θα βρεθεί για προετοιμασία και η ομάδα της ΑΕΚ. Ένα από τα νέα πρόσωπα της ομάδας του Παμβοχαϊκού είναι ο λίμπερο Δημήτρης Ζήσης που μετά τον Παναθηναϊκό συνεχίζει στον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Ζήσης δήλωσε:

«Είναι μία νέα αρχή στην καριέρα μου. Ο Παμβοχαϊκός πέρσι τερματίσει πιο ψηλά (σ.σ. 2η θέση) στο πρωτάθλημα. Έχει υψηλούς στόχους κι αυτό μου δίνει πιο μεγάλους στόχους. Μου δίνει μεγαλύτερη ευθύνη και με ενθαρρύνει. Μου έχει κάνει εντύπωση η οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα. Όλα είναι προγραμματισμένα σύμφωνα με το πλάνο του κόουτς, η ξεκούραση, το φαγητό, οι προπονήσεις, οι γιατροί, ο γυμναστής μας Τάσος Μάρρας. Επίσης έχουμε ηρεμία και οργάνωση που πέρσι μας έλλειπε στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι και το παν σε μία ομάδα και είμαι αισιόδοξος πως όλα τα πάνε καλά».

Media