Print this page
01-09-2013

Νίκος Ζαλμάς: «Οι μεγαλύτερες αλλαγές του Παμβοχαϊκού» (foto, video)

Rate this item
(0 votes)

Ο Νίκος Ζαλμάς παραχώρησε στο volleyleague.gr την πρώτη του συνέντευξη για τη νέα ομάδα του Παμβοχαϊκού. Μίλησε για τη μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε στα 7 χρόνια που είναι στον πάγκο της ομάδας, οριοθέτησε τους στόχους της νέας σεζόν, μίλησε για το νέο πρωτάθλημα και έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Βραχατίου:

«Σε μία πρώτη φάση η προετοιμασία έχει κυλήσει καλά. Μας βοήθησε πολύ ο χώρος και οι εγκαταστάσεις του Sports Camp Λουτράκι διότι είμαστε εδώ 14 ημέρες και από θέματα προετοιμασίες έχουν γίνει όλα όσα είχαμε σχεδιάσει με τους συνεργάτες μου τόσο σε θέματα βόλεϊ όσο θέματα και γυμναστηρίου, πισίνας και τρεξίματος κλπ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Επίσης τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένοι 14 ημέρες και μπόρεσαν και να γνωριστούν περισσότερο αλλά και εγώ να τους γνωρίσω. Γενικά ο χώρος μας βοήθησε πολύ για να αρχίσει να δένει η νέα ομάδα».

Στη φωτογραφία από αριστερά ο Νίκος Ζαλμάς μαζί με τον γυμναστή Τάσο Μάρα και τον φροντιστή Πάνο Λούλια.

 

 

Για τις αλλαγές στη νέα ομάδα:

«Είναι οι περισσότερες αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ και η μεγαλύτερη αλλαγή στην ομάδα στα 7 χρόνια που είμαι εγώ στο Βραχάτι. Έμειναν μόνο δύο παιδιά από την περσινή ομάδα και έγιναν δέκα αλλαγές. Τα εννιά είναι καινούργια πρόσωπα και ο Ντουσάρμ που ήταν και πάλι στην ομάδα τη σεζόν 2011-12».

Για τη θέση του Παμβοχαϊκού στο νέο πρωτάθλημα:

«Η θέση του Παμβοχαϊκού ξεκινάει τηρώντας τα στάνταρντ της προπέρσινης χρονιάς (2011-12). Μιλάμε για μία εντελώς νέα ομάδα, με πολλά νέα παιδιά σε ηλικία, σε εμπειρία, παραστάσεις και εμπειρίες. Απαιτείται χρόνος για να δέσει η ομάδα αλλά και τύχη ώστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να κάνεις ένα καλό ξεκίνημα ώστε να μη έχεις άγχος. Ξεκινάμε με στόχο να είμαστε σε καλή θέση μέσα στην πρώτη 8αδα μέχρι τον Δεκέμβριο και μετά βλέπουμε βήμα, βήμα βλέποντας και τη δυναμική των άλλων ομάδων».

Η εκτίμηση για τη δυναμική όλων των ομάδων και του νέου πρωταθλήματος:

«Εκτός από τον Ολυμπιακό όλες οι ομάδες έχουν πολύ μικρές διαφορές. Έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες. Όλες οι ομάδες έχουν πάρει περισσότερους και καλύτερους ξένους. Όλες οι ομάδες με εξαίρεση την Παναχαϊκή έχουν τρεις ξένους. Το πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα πιο δυνατό από πέρσι. Από τη 2η θέση και κάτω όλες οι ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Δεν υπάρχει 12η ομάδα και θα γίνει μεγάλη μάχη για όλες τις θέσεις».

Για τα φιλικά του Παμβοχαϊκού:

«Το πρώτο φιλικό του Παμβοχαϊκού έχει προγραμματιστεί για τις 14 Σεπτέμβρη αλλά ακόμα δεν έχουμε οριστικοποιήσει τον αντίπαλο. Μετά έχουμε το τριήμερο τουρνουά στην Πορταριά. 20-22 Σεπτεμβρίου και μετά έπονται όλα τα φιλικά μέχρι το League Cup. Στόχος μας είναι οι παίκτες μου να βγάλουν υγιείς την προετοιμασία και να έχουν καλό ξεκίνημα».

Το μήνυμα στον κόσμο του Βραχατίου:

«Για μένα ξεκινάει η 7η σεζόν στον πάγκο του Παμβοχαϊκού. Αυτό που έχω να πω για τον κόσμο του Βραχατίου είναι ότι θέλουμε να φτιάχνουμε σκληρές και ανταγωνιστικές ομάδες που θα παίζουν καλό βόλεϊ και θα ευχαριστιούνται καλό βόλεϊ. Τους ζητάω να έχουν υπομονή γιατί η νέα ομάδα θέλει χρόνο και δουλειά. Η 2η θέση δεν είναι αυτοσκοπός. Μπορεί να πάρουμε την 2η θέση, την 3η θέση αλλά και να μείνουμε εκτός 4αδας. Το σίγουρο είναι πως δεν θα κινδυνεύσουμε και θα προσφέρουμε καλό θέαμα στην τοπική κοινωνία που θα μας στηρίζει και θα έρχεται στο γήπεδο να παίζει καλό βόλεϊ».

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της ομάδας στο Sports Camp Λουτρακίου.

 
Δημήτρης Ζήσης: «Ήρεμα και προγραμματισμένα στον Παμβοχαϊκό»

 

Media