Print this page
03-09-2013

«Αποκαλυπτήρια» Φοίνικα και ΠΑΟ με φιλικό στις 14 Σεπτεμβρίου

Rate this item
(0 votes)
Ρεπορτάζ Δημήτρης Ζολώτας - Σύρος:
Φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα δώσει ο Φοίνικας, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στη Σύρο, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την αγωνιστική σεζόν 2013-2014. Αυτό θα είναι το πρώτο από μία σειρά δυνατών φιλικών αγώνων που προγραμματίζει η ομάδα μας για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.
Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει ευκαιρία για τους αθλητές μας να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά από περίπου ένα μήνα σκληρών προπονήσεων, ενώ παράλληλα ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα μπορέσει να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας και την πρόοδο που έχει γίνει.
 
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα μας, με την πολύτιμη βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα διοργανώσει και το 1ο Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης Νοτίου Αιγαίου (27-29 Σεπτεμβρίου) με την συμμετοχή των φημισμένων ευρωπαϊκών ομάδων TV Buhl (Γερμανία), CVC Grabovo (Βουλγαρία) και Kladovo (Σερβία), που θα αποτελέσει και την τελική “πρόβα” πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για τον προγραμματισμό και άλλων φιλικών αγώνων.