Print this page
03-09-2013

Ο αρχηγός Mαρκ Ντουσάρμ: «Για αυτό επέστρεψα...»

Rate this item
(0 votes)

Ο Μαρκ Ντουσάρμ γύρισε στον Παμβοχαϊκό για να είναι ο ουσιαστικός ηγέτης της ομάδας μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ο προπονητής της ομάδας του Βραχατίου Νίκος Ζαλμάς του ανέθεσε την αρχηγία και θα φοράει τη γραμμή κάτω από το νούμερο του. Ο 32χρονος διαγώνιος διέκοψε για λίγο την φυσικοθεραπεία του στο Λουτράκι Sports Camp και μίλησε στο volleyleague.gr για τους στόχους τη νέας σεζόν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην Ελλάδα και στον Παμβοχαϊκό. Είναι μία αγαπημένη ομάδα και έχω δεθεί πολύ με τους φίλους της».

Πως αισθάνεσαι που είσαι αρχηγός;

«Είναι πολύ τιμητικό για μένα που θα έχω την αρχηγία. Έχεις μία επιπλέον ευθύνη και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν. Δεν θέλω να βλέπω μακριά. Το βλέπω μέρα, μέρα. Κάνουμε καλή προετοιμασία. Η ομάδα είναι ανανεωμένη, υπάρχουν πολλοί νέοι και καλοί παίκτες αλλά θέλουμε και το χρόνο μας για να βγάλουμε το επίπεδο που θέλουμε».
 
Θα μείνεις για πάντα στον Παμβοχαϊκό;
 
«Βλέπω την καριέρα μου χρονιά με χρονιά. Αν υπάρχει η κατάλληλη συνεργασία με την διοίκηση και την ομάδα όπως ήταν τα πράγματα μέχρι τώρα, σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα και πιθανότατα να μείνω για πολλά χρόνια. Για αυτό επέστρεψα... Εκτίμησα τα θετικά του Παμβοχαϊκού και του ελληνικού πρωταθλήματος».
 
Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας την φετινή σεζόν;
 
«Καταρχήν εύχομαι να υπάρχει υγεία, να βελτιωνόμαστε στις προπονήσεις κάθε μέρα και να παίζουμε σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Με αυτά τα τρία συστατικά πιστεύω η ομάδα μπορεί να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις όπως τα δύο τελευταία χρόνια».

Η γνώμη σου για το φετινό πρωτάθλημα πια είναι; Πιστεύεις πως θα είναι καλύτερο από τη σεζόν 2011-12 που αγωνίστηκες και πάλι στην Ελλάδα;

«Το πρωτάθλημα έχει γίνει πιο δυνατό διότι όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Οργανωτικά μαθαίνω πως υπάρχει βελτίωση. Όλες οι ομάδες έχουν κάνει καλές μεταγραφές και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα είναι δύσκολο για εμάς. Το μόνο που μένει είναι να συγκεντρωθούμε στην προετοιμασίας μας για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο καλοί στο ξεκίνημα».

 

MARK DUSHARM (ΗΠΑ)
ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΛΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΔΙΕΘΝΗΣ
23/05/1981 Σαν Ντιέγκο Καλιφόρνια (ΗΠΑ) 2.20 Διαγώνιος
ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
2013-14: Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός
2012-13: Τουρκουά
Γαλλία - Α1
2011-12: Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός Α1 - 3η
2010-11: Ο.Κ.Κάμνικ Σλοβενία - Α1
2009-10: Λόιμα Χουρικάνι Φινλανδία - Α1
2008-09: Λόιμα Χουρικάνι Φινλανδία - Α1
2007-08: Λόιμα Χουρικάνι Φινλανδία - Α1