Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-09-2018

Συνεργασία για νέες υπηρεσίες μεταξύ ΕΣΑΠ και Genius Sport

Rate this item
(0 votes)
Τα γραφεία της ΕΣΑΠ επισκέφτηκε ο Ρόμπερτ Μπάζακ Sportpartnership Manager της εταιρείας Genius Sport προκειμένου να πραγματοποιήσει επαφές με τα τμήματα Μarketing Επικοινωνίας και Αγωνιστικού της Volley League εν όψει της έναρξης τoυ πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας σεζόν.

Η ελληνική λίγκα ξεκίνησε από το 2017 τη νέα καινοτόμα χορηγική συνεργασία με την εταιρεία που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία αθλητικών δεδομένων.

Η συνεργασία αυτή έρχεται να ενδυναμώσει την λειτουργία της Volley League ως προς την συλλογή και προβολή των στατιστικών της, αλλά και με υπηρεσίες παρακολούθησης για χειραγώγηση αγώνων.

Η εμπορική συμφωνία με την Genius Sports (στον όμιλο της οποίας ανήκει και η Data Project) καλύπτει και παρέχει, μεταξύ άλλων, όλες τις ανάγκες της Volley League για ψηφιακές πλατφόρμες και στατιστικά προγράμματα ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει το πρωτάθλημα με την ένταξη του Ηλεκτρονικού Φύλου Αγώνα (e-Scoresheet) και του livescore, που ειδικά φετος θα εμφανίζεται ακόμα πιο ανανεωμένο και διαδραστικό .

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Εκδηλώσεις Συνεργασία για νέες υπηρεσίες μεταξύ ΕΣΑΠ και Genius Sport
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject