Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-09-2019

Οι διαπιστεύσεις για τους αγώνες του ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνουν ότι από σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 ξεκινούν οι αιτήσεις για τις μόνιμες διαπιστεύσεις της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.


Μόνιμες διαπιστεύσεις 

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να αποκτήσουν διαπίστευση για όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του Α.Σ. ΠΑΟΚ και του Τ.Α.Π. παρακαλούνται να αποστέλλουν τα αιτήματά τους μέσω e-mail, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο τους και το μέσο που εκπροσωπούν, στο press@acpaok.gr.

Ανάλογη διαπίστευση θα χρειαστούν και οι φωτορεπόρτερ. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που έχουν κάρτες ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα ΕΣΗΕ.Μ-Θ, ΠΣΑΤ, ΓΓΑ  δεν χρειάζονται διαπίστευση αλλά θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο για οργανωτικούς λόγους να αποστείλουν σχετικό αίτημα, προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Ημερήσιες διαπιστεύσεις 

Οι εκπρόσωποι του Τύπου που επιθυμούν να καλύψουν συγκεκριμένους εντός έδρας αγώνες του τμήματος πετοσφαίρισης ανδρών του ΠΑΟΚ παρακαλούνται να αποστέλλουν τα αιτήματά τους μέχρι και 48 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, στο press@paokvolley.gr.

Οι διαπιστεύσεις ΔΕΝ ισχύουν για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας βόλεϊ ανδρών. Για τους συγκεκριμένους αγώνες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση, προς ενημέρωση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε..

Κατά την παραλαβή της διαπίστευσης, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. υποχρεούνται να προσκομίσουν αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητάς τους.

Κάθε διαπίστευση αποτελεί ιδιοκτησία του Α.Σ. ΠΑΟΚ, είναι καθαρά προσωπική, δε μεταβιβάζεται και μπορεί να ανακληθεί οποιαδήποτε στιγμή, αν διαπιστωθεί θέμα ασφάλειας σε οποιονδήποτε αγωνιστικό χώρο, στον οποίο αγωνίζεται την εκάστοτε στιγμή τμήμα του Α.Σ. ΠΑΟΚ ή το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Οι διαπιστεύσεις για τους αγώνες του ΠΑΟΚ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject