Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-11-2019

«Νικήτρια» η Κηφισιά στην «διαμαντένια» βραδιά της Volley League

Rate this item
(2 votes)

Μπορεί στον αγωνιστικό τομέα ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς να μην κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Volley League αλλά η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Π.Κηφισιά ήταν η νικήτρια της αγωνιστικής με την ωραία παρουσίαση των ομάδων και την φιλοξενεία της αντίπαλης ομάδας.

 

Η παρουσίαση των παικτών θύμισε κάτι από Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτόκολλο των ευρωπαϊκών αγώνων με σβηστά φώτα και σωστή αναγγελία των ονομάτων αθλητών των δύο ομάδων.

Οι θεατές αλλά και οι τηλεθεατές εντυπωσιάστηκαν με το όμορφο τελετουργικό που αξίζει να βρει μιμητές. Επίσης βραβεύτηκε ο διευθυντής του Εκάλη Tenis Club που είναι ο διαμαντένιος χορηγός της ομάδας.

 

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον διευθυντή του Εκάλη Tenis Club  στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και πρόεδρο του Ecali Club Γιάννη Γεωργακάκη ενώ η διοίκηση του Τ.Α.Α. ευχαρίστησε και το ίδρυμα Λάτση για την πολύτιμη βοήθεια. 

Οι εκπλήξεις για τους αθλητές συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια όπου υπήρχε μπουφές με φαγητό και φρούτο δωρεά του χορηγού.



Αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φίλαθλοι έφυγαν εντυπωσιασμένοι και μέσα από τις κάμερες της ΕΡΤ Sports πέρασε μία ωραία και γιορτινή εικόνα για το πρωτάθλημα της Volley League.

Μετά από 8 χρόνια ο Παναθηναϊκός πήρε τρίποντο στην Κηφισιά

Δείτε τον αγώνα από την ΕΡΤ Sports: ΕΔΩ

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς «Νικήτρια» η Κηφισιά στην «διαμαντένια» βραδιά της Volley League
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject