Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-01-2020

Συνέντευξη Τύπου Γιαννακόπουλος, Ρουμελιωτάκης, Μουνιόθ, Ριζόπουλος

Rate this item
(2 votes)
Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, είχε μια αδιαθεσία και για το λόγο αυτό, στην συνέντευξη τύπου, έστειλε τον συνεργάτη του στη συνέντευξη Τύπου.

O β΄προπονητής του ΟΦΗ Ανέστης Γιαννακόπουλος δήλωσε: ««Η απόδοση ήταν μέτρια απο την πλευρά μας. Η εικόνα του Ολυμπιακού επίσης δεν μας επέτρεψε να κάνουμε πολλά πράγματα. Μας πίεσε πολύ στο σερβίς με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εκδηλώσουμε επιθέσεις σε ένα πολύ καλά οργανωμένο μπλόκ. Είχαμε και προβλήματα στην υποδοχή. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Ο ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: «Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ σκληρά. Αυτό φαίνεται απο την αγωνιστικότητα που δείχνει στο γήπεδο. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας, ομολογώ ότι ο Ολυμπιακός δεν μας άφησε περιθώρια. Είχε πολύ οργανωμένο το μπλόκ του. Κάναμε μια προσπάθεια στο δεύτερο σετ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, πάνω απο όλα να έχουμε την υγειά μας».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είπε: «Πριν το παιχνίδι ξέραμε ότι μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ έχει καλούς παίκτες. Παίξαμε όμως πολύ συγκεντρωμένα και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Πιάσαμε μια υψηλή απόδοση. Είχαμε συγκέντρωση απο την αρχή μέχρι το τέλος και δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή τη νίκη».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ο.Φ.Η. Συνέντευξη Τύπου Γιαννακόπουλος, Ρουμελιωτάκης, Μουνιόθ, Ριζόπουλος
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject